Κυριακή, Ιουλίου 25, 2021

ΣΦΗΝΑΚΙΑ : Η αποκαλυπτική "λογομαχία" του χειρουργού και απίστευτου λαϊκιστή πολιτευτή Βόβολη με τον πνευμονολόγο Τριανταφυλλίδη για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και η κατάντια των αμόρφωτων αντιεμβολιαστών οπαδών του πρώτου

Ακούστε προσεχτικά την έντονη  λογομαχία δύο επιστημόνων πάνω στο θέμα της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού για τον  Covid-19  αλλά και γενικότερα για την υποχρεωτικότητα των εμβολίων.

Η ποιότητα των επιχειρημάτων των δύο επιστημόνων είναι διαμετρικά αντίθετη , πράγμα που  μοιραία καταλήγει στην  αδυναμία συνεννόησής τους.Ο Φαίδων Βόβολης υποστηρίζει ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι αντισυνταγματικός για μία ασθένεια που δεν είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη στους νέους ανθρώπους , ενώ για τους μεγαλύτερους απειλεί μόνο εκείνους που έχεουν υποκείμενα νοσήματα. 

Ο Χάρης Τριανταφυλλίδης πιστεύει ότι οι γιατροί πρέπει να συστήσουν σε όλους τους ανθρώπους, ανεξαρτήτως ηλικίας ,  να εμβολιαστούν, γιατί  ο κορονοϊός είναι ένας απίστευτα δολοφονικός ιός, κατηγορεί τον Βόβολη ότι προωθεί την ιατρικού του μπακάλικου και βάζει σε κίνδυνο τον ίδιο αλλά τους ανεμβολίαστους ασθενείς- πελάτες του , όταν πηγαίνουν στο ιατρείο του.

Αλγεινή εντύπωση προκαλούν τα απαράδεκτα σχόλια και οι ύβρεις που εκτοξεύονται από πάσης φύσεως "ψεκασμένα" αντιεμβολιαστικά τρολ  , ακροδεξιάς ολοφάνερα αντίληψης, όπως επίσης  και το πολύ χαμηλό πολιτιστικό επίπεδο μιας μεγάλης μερίδας του ελληνικού λαού. 

Άνθρωποι πάρα πολύ χαμηλής νοητικής και μορφωτικής στάθμης , αν κρίνουμε από τον παραληρηματικό, ασυνάρτητο  λόγο τους και   από τα τερατώδη ορθογραφικά και νοηματικά λάθη τους, αποθεώνουν  τυφλά τον λαϊκιστή  πολιτευτή Βόβολη, ενώ υβρίζουν ακατάσχετα τον Τριανταφυλλίδη , που δε μασά τα λόγια του και σφυροκοπεί στα σχοινιά τον συνάδελφό του, θέτοντάς του αμείλικτα ερωτήματα  ιατρικής δεοντολογίας , όσον αφορά τη δημόσια ευθύνη του απέναντι στους ασθενείς και τους ανθρώπους που επηρεάζει . Του τονίζει μάλιστα ότι ο εμβολιασμός ως κρατική μέριμνα  είναι υποχρεωτικός για τα παιδιά , κάτι που γνωρίζουν οι γονείς  , αφού  η μη προσκόμιση στο σχολείο του αναγκαίου  πιστοποιητικού εμβολιασμού συνιστά λόγο απόρριψης του παιδιού τους από τη διεύθυνση του σχολείου . Ο Βόβολης, αντίθετα, διατυπώνει την απίστευτη άποψη  ότι δεν... υπάρχει νόμος που να υποχρεώνει τους γονείς να εγγράφουν τα παιδιά τους στο σχολείο με πιστοποιητικό εμβολιασμού, γιατί αυτό παραβιάζει τα ατομικά δικαιώματα των γονέων ως πολιτών.

Επειδή το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, μια περιδιάβαση στο διαδίκτυο θα καταδείξει το αληθές του λόγου του Τριανταφυλλίδη . Εμείς προτείνουμε να διαβάσετε την παρακάτω πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ 14.1.2020 , που δικαιολογεί την  απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Δράμας, με την οποία αποφασίσθηκε η διαγραφή τεσσάρων ανεμβολίαστων νηπίων από τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου, με την αιτιολογία ότι οι γονείς αυτών δεν συμμορφώθηκαν στις επανειλημμένες υποδείξεις της παιδιάτρου των παιδικών σταθμών και δεν προτίθενται να ξεκινήσουν το πρόγραμμα των εμβολιασμών.

Αριθμός 2387/2020 ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΚΩΣΤΑΣ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: ΑΗΔΙΑ...

    Οργή από την εμφάνιση Καραμανλή στη Βουλή (topontiki.gr)