Τετάρτη, Ιουλίου 21, 2021

“Ξενύχτησε” λέει ο Μητσοτάκης με τον Αντετοκούνμπο. Όταν πέταγε προσφυγάκια στους δρόμους και τα ανάγκαζε να κοιμούνται σε νεκροταφεία, λογικά κοιμόταν καλύτερα.


 https://i2.prth.gr/files/2020-04-27/elena_akrita.jpg

«Καταπέλτης» ήταν η ανάρτηση της γνωστής δημοσιογράφου, Έλενας Ακρίτα, που σχολίασε τα όσα έγραψε στο twitter ο πρωθυπουργός για τον θρίαμβο του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Υπενθυμίζεται, πως ο Κυρ. Μητσοτάκη έγραψε στα αγγλικά στο twitter: «Απίστευτος Γιάννης. Οι Έλληνες όπου γης πανηγυρίζουν», ενώ από διαρροές έγινε γνωστό ότι «ξενύχτησε» βλέποντας τον 6ο τελικό των Μπακς.

Κι αυτό το «ξενύχτησε» ήταν αρκετό για να «ταρακουνήσει» την Έλενα Ακρίτα και να ξυπνήσει μνήμες σχετικά με το νομοσχέδιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, που προέβλεπε την παροχή της ελληνικής ιθαγένειας σε παιδιά μεταναστών που γεννιούνται στην Ελλάδα και εγγράφονται σε δημοτικό σχολείο.

Τότε, στις 8 Ιουλίου του 2015, ο Μητσοτάκης ψήφισε ένα κυνικότατο «ΌΧΙ»…

Κι η Έλενα Ακρίτα απάντησε, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους για τη δήθεν συγκίνηση του πρωθυπουργού:

«“Ξενύχτησε” λέει ο Μητσοτάκης με τον Αντετοκούνμπο. Όταν πέταγε προσφυγάκια στους δρόμους και τα ανάγκαζε να κοιμούνται σε νεκροταφεία, λογικά κοιμόταν καλύτερα. Για την ιστορία στις 8 Ιουλίου 2015 στο νομοσχέδιο το οποίο πρόβλεπε την παροχή της ελληνικής ιθαγένειας σε παιδιά μεταναστών που γεννιούνται στην Ελλάδα και εγγράφονται στο δημοτικό σχολείο ο Μητσοτάκης ψήφισε ΟΧΙ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: