Παρασκευή, Ιουλίου 23, 2021

Επιτέλους, κάτι που θα τσούξει τον ακατανόμαστο χυδαιολόγο

 

Καθαρίζοντας τις χυδαίες λάσπες Ραπτόπουλου | Alfavita

ΕΣΡ / «Καμπάνα» 20.000 ευρώ στον Ραπτόπουλο για τις χυδαιότητες κατά της Μάγδα Φύσσα!


Τιμωρήθηκαν τα χυδαία σχόλια του αθλητικογράφου κατά της Μάγδας Φύσσα - Συνολικά 40.000 ευρώ θα πληρώσει το κανάλι

Με το πρόστιμο των 40.000 ευρώ τιμώρησε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης τον σταθμό Europe One της Θεσσαλονίκης και την εκπομπή του αθλητικογράφου Κωστή Ραπτόπουλο για το εμετικό παραλήρημά του κατά της Μάγδας Φύσσα.

Συγκεκριμένα, το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο έριξε πρόστιμο 20.000 ευρώ, στον Κωστή Ραπτόπουλο που αναπαρήγαγε ψευδή είδηση περί επιδίκασης σε εκείνη μεγάλου χρηματικού ποσού σαν αποζημίωση για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, με τον ίδιο ωστόσο να απολογείται δημόσια και να ανακαλεί τα όσα είχε πει, μετά από λίγες ημέρες.

Επιπλέον ακούστηκαν και άλλες βωμολοχίες και «φράσεις με σεξουαλικά υπονοούμενα» για τον Παύλο Πολάκη, τον Σάκη Ρουβά, τον Γιάνη Βαρουφάκη, τον Αλέξη Τσίπρα, τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αλλά και μερίδα τηλεθεατών που έβγαιναν στις γραμμές.

Για εκείνο το επεισόδιο το Europe One τιμωρήθηκε με 20.000 ευρώ για «παραβίαση της συνταγματικής επιταγής περί ποιοτικής στάθμης προγράμματος» και άλλες 20.000 ευρώ για «παραβίαση της υποχρέωσης της ακριβούς και με το απαιτούμενο αίσθημα ευθύνης μετάδοσης των πληροφοριών και των γεγονότων».

Αναλυτικά η απόφαση του ΕΣΡ στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.avgi.gr/sites/default/files/2021-07/6%CE%A5%CE%9D4%CE%99%CE%9C%CE%95-%CE%9E58.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τις τελευταίες 14 υποψηφιότητες για τις Ευρωεκλογές ανακοίνωσε η Νέα Αριστερά.

  Ευρωεκλογές 2024: Μάρω Δούκα και Κωστής Καρπόζηλος στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς! ...