Τρίτη, Νοεμβρίου 30, 2021

Σφηνάκια : ΠΩΣ ΜΙΑ ΛΟΥΚΟΥΜΑΤΖΟΥ ΘΑ ΕΥΦΡΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑΝ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΞΑΛΕΙΦΘΗΚΕ ΤΟ BRAIN DRAIN ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ "ΒΙΚΟΣ"

1. Η  ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  : ΜΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΣΣΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΙΚΑΡΙΑΣ! Μπορεί να είναι εικόνα επιδόρπιο και εσωτερικός χώροςΓνωρίζετε ότι με παρέμβαση  του καρδιολόγου-βουλευτή Χριστόδουλου  Στεφανάδη διορίστηκε ως  νέα αναπληρώτρια διοικήτρια του νοσοκομείου Ικαρίας μια... ζαχαροπλάστισσα ; Μη γελάτε , παρακαλώ μάλιστα ούτε να βρίζετε . Η κυρία λέγεται Ανεζινιώ Σταμούλη και είναι ιδιοκτήτρια του ζαχαροπλαστείου ... «Λουκουμαδόσπιτο» στη Σάμο .  Φαίνεται ότι η κυρία επιλέχθηκε για ένα και μόνο σκοπό, να γλυκαίνει δηλαδή τον πόνο των ασθενών,βάζοντας στο μενού του φαγητού τους κανένα λουκουμά,  μια κι αυτό έμαθε να κάνει . Άλλο ένα ακόμα δείγμα του πώς αντιλαμβάνεται την αξιοκρατία το κόμμα των λεγόμενων "αρίστων", που στην πράξη αποδεικνύονται παντελώς άχρηστοι . 

Το χειρότερο στην περίπτωση της κραυγαλέας αυτής αναξιοκρατικής επιλογής είναι ότι η ζαχαροπλάστισσα όχι μόνο δεν αρνήθηκε να πάει σε μια θέση βαριάς ευθύνης, όπως είναι η διοίκηση ενός νοσοκομείου, χωρίς να έχει καμία σχέση με το αντικείμενο της δουλειάς της , αλλά  αποδέχθηκε μετά  χαράς τον διορισμό της, ευχαριστώντας θερμά τον Στεφανάδη που έβαλε το δαχτυλάκι του , για να πάρει την προνομιούχα θέση.

**************************

2. Πάρτι στο Twitter με το brain gain του Μητσοτάκη για το γιο βιομηχάνου: "Μιλά για Brain gain, ενώ η κόρη του εργάζεται στο εξωτερικό"

the FAQ team

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αντιδράσεις για το παράδειγμα brain gain – Παρουσίασε γιο βιομηχάνου ως νέο που γύρισε στην Ελλάδα [vid]Γέλασαν και τα … hashtags στο Twitter με τα.. “παπατζιλίκια” της επιστροφής στην Ελλάδα του γιου βιομηχάνου -ώστε να αναλάβει καθήκοντα στην επιχείρηση του πατέρα του- ως brain gain, από τον πρωθυπουργό.

Παράλληλα, οι δηλώσεις του πρωθυπουργού προκάλεσαν και την έκρηξη ορισμένων χρηστών του Twitter οι οποίοι σημειώνουν ότι ενώ η κυβέρνηση μιλά για brain gain, η κόρη του πρωθυπουργού εργάζεται στο εξωτερικό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κ. Μητσοτάκης κατά την εκδήλωση του προσυνεδρίου της ΝΔ στα Ιωάννινα έφερε ως παράδειγμα brain gain, την επιστροφή του Παύλου στην Ελλάδα ο οποίος είναι γιος των Πέτρου Σεπετά και της Μαρίας Θεοχάρη, ιδρυτών της Ηπειρωτικής Βιομηχανίας Εμφιαλώσεως και ιδιοκτητών της «Βίκος».

«Ο Παύλος επέλεξε, αφού σπούδασε στο εξωτερικό στο Georgia Tech, από τα καλύτερα τεχνολογικά πανεπιστήμια στον κόσμο, να γυρίσει στον τόπο του, γιατί φοβήθηκε μήπως χάσει το τρένο μιας χώρας που προχωρά με γρήγορους ρυθμούς. Είναι το καλύτερο παράδειγμα νέων παιδιών που αντιλαμβάνονται πια ότι στη χώρα τους μπορούν να έχουν τις ευκαιρίες που τους αξίζουν. Επιλέγει να γυρίσει στην Ελλάδα γιατί βλέπει μέλλον στην Ελλάδα», δήλωσε ο πρωθυπουργός, με τους χρήστες του twitter να εκτοξεύουν όλο το βιτριολικό τους χιούμορ.

 Season 2 Lol GIF by Friends

Πάρτι» στο Twitter από το brain gain με τον γιο του βιομήχανου

Δεν υπάρχουν σχόλια: