Τετάρτη, Νοεμβρίου 24, 2021

ΑΡΗΣ ΣΕΡΒΕΡΙΝΟΚΕΡΙΑΛΗΣ

Ο Άρης Σερβετάλης στη παράσταση ΡινόκεροςΑδυνατώ να μετέχω σε ένα ''πιστοποιημένο'' ντάνιασμα ανθρώπων. Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και έχει δημιουργηθεί από τον Θεό με την ελευθερία ακόμη και να τον αρνηθεί. Δεν είμαστε αγέλη. Είμαστε άνθρωποι που αγωνιζόμαστε να φανερώσουμε το πρόσωπό μας. Ένα πρόσωπο μοναδικό, ξεχωριστό. Είμαστε μία κοινωνία προσώπων, όχι αγέλη που διαχωρίζεται σε εμβολιασμένους και μη. 
 
ΑΡΗΣ ΣΕΡΒΕΡΙΝΟΚΕΡΙΑΛΗΣ, ή κατά κόσμον ΑΡΗΣ ΣΕΡΒΕΤΑΛΗΣ
*****************************
Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΕΡΒΕΤΑΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΝΤΑΝΙΑΣΜΑΤΟΣ
 

 

Ο Άρης Σερβετάλης θεωρεί ότι όσοι προσέρχονται στα εμβολιαστικά κέντρα είναι άνθρωποι δουλόφρονες , που με τον εμβολιασμό μετατρέπονται σε ..."ντάνες" αγελαίων  ζώων , πχ.σε  ρινόκερους, που καταπιέζουν τα ελεύθερα από τον Θεό  δημιουργήματά του  , δηλαδή τους ανεμβολίαστους.

https://i0.wp.com/www.peristerinews.gr/wp-content/uploads/2021/05/emvoliastiko-peristeri__1_.jpg?fit=1201%2C800&ssl=1Φωτο : Ουρές δουλόφρονων ανθρώπων προσέρχονται στο εμβολιαστικό κέντρο Περιστερίου για να τσιπαριστούν και να "ντάνιαστούν". 

 

********************************

Ο Άρης Σερβετάλης ασφαλώς δεν ενοχλείται από  τους "ελευθερόφρονες" αντιεβολιαστές  που πεθαίνουν βασανιστικά στις ΜΕΘ και στους διαδρόμους των Νοσοκομείων, επειδή επέλεξαν  να μην "ντανιαστούν"  , όπως κάναμε όλοι εμείς οι "δουλόφρονες" συμπολίτες του.

Θλίψη, Οργή, Αηδία για τα χαλασμένα μυαλά τύπου Σερβετάλη , που ταλαιπωρούν επί διακόσια χρόνια τον τόπο και παρασύρουν με τις φανατικές μεσαιωνικές απόψεις τους τα αμόρφωτα πλήθη...


https://i1.prth.gr/images/963x541/files/2021-03-17/dsffh.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Μα γίνονται καταλήψεις και στο Columbia; Γιάννης Αλμπάνης NEWS 24/7 Κοίτα να δεις τι γίνεται στην Αμε...