Σάββατο, Νοεμβρίου 20, 2021

Διαθέτει ένας εξαδάχτυλος μεσοδάκτυλο;


«Ράπισμα» στην εκδικητική πρόταση Εξαδάκτυλου η ανακοίνωση του μεγαλύτερου Ιατρικού Συλλόγου στη χώρα


Την οργή του μεγαλύτερου Ιατρικού Συλλόγου της χώρας, προκάλεσε η εκδικητική πρόταση του Προέδρου του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιου Εξαδάκτυλου, να πληρώνουν οι ανεμβολίαστοι που νοσούν από την τσέπη τους ένα μέρος των νοσηλίων τους, που απαντούν με «αιχμηρή» ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι και η ΕΙΝΑΠ και η πρόεδρός της, Ματίνα Παγώνη, απάντησαν δηκτικά στην αντικοινωνική αυτή δήλωση, τονίζοντας πως «είναι γιατρός και όχι φερέφωνο των οποιοδήποτε οικονομικών συμφερόντων».

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, η δωρεάν περίθαλψη και η ισότιμη πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας είναι αναφαίρετο δικαίωμα όλων ανεξαιρέτως των πολιτών.

Ενώ, καταλήγει πως τέτοιες απόψεις – όπως αυτή του Αθ. Εξαδάκτυλου – σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.

H ανακοίνωση του ΙΣΑ
Το Εθνικό Σύστημα Υγείας και ο ιατρικός κόσμος έχουν την υποχρέωση να περιθάλπουν χωρίς διακρίσεις τον κάθε ασθενή, παρέχοντας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες, για την πρόληψη και τη θεραπεία του. Η πολιτεία υποχρεούται να παρέχει σε όλους τους πολίτες δωρεάν περίθαλψη και ισότιμη πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας. Ατυχείς απόψεις περί του αντιθέτου απ’ όπου και εάν προέρχονται σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.Ο Βασιλέας Παύλος Γλύξμπουργκ, ο εξαδάκτυλος διάδοχος γιος του και ο Άγιος  Δεσπότης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Μα γίνονται καταλήψεις και στο Columbia; Γιάννης Αλμπάνης NEWS 24/7 Κοίτα να δεις τι γίνεται στην Αμε...