Παρασκευή, Μαΐου 17, 2024

YouTuber Άγγελος Κυρίτσης : «Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Πολιτικός που μας Αξίζει»

Ένας φωνακλάς τηλεπωλητής εξελίχθηκε σε έναν από τους ισχυρότερους και πιο επιδραστικούς πολιτικούς στην Ελλάδα. Τέτοιο evolution, ειλικρινά, ούτε στα πόκεμον δεν θα το συναντούσαμε. Όμως ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν χωράει σε καμία Pokeball. Και, απ’ ότι φαίνεται, και σε κανένα σάκο. Με ή χωρίς τον Πορτοσάλτε.

Στην ταλαίπωρη τη χώρα μας, ορισμένοι πολιτικοί διακρίνονται για το έργο τους. Κάποιοι άλλοι δεν κάνουν απολύτως τίποτα και απλά πληρώνονται. Μερικοί έχουν πελατειακή νοοτροπία και υιοθετούν λαϊκιστικές ρητορικές.

Και υπάρχει και ένας που τα συνδυάζει όλα και συμφέρει. Άσχετα από το κράξιμο που έχει δεχτεί για τις ιδεολογικές του θέσεις, τις δημόσιες δηλώσεις του, και για την αποποίηση των ευθυνών του παντού και πάντα. Ακόμη και για τη διακίνηση fake news, και για τον βιασμό της λογικής κατ’ επανάληψη. Δεν τρέχει τίποτα. Θα εκλέγεται πάντα γιατί είναι μια κατηγορία από μόνος του.

Πολλοί τον θεωρούν ότι απλά είναι ο εθνικός μας φωνακλάς, ο άρχων της τσιρίδας, και ο αδικημένος των τηλεπωλήσεων. Πολλοί άλλοι ότι είναι ο γελωτοποιός του βασιλέως, ο ειδήμων της κυβίστησης, ο πιο γραφικός και από το ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη, ο Μινχάουζεν της πολιτικής, και ο κατά συρροή αθώος.

Όπως και να΄χει, ο πολιτικός βίος του Άδωνι Γεωργιάδη, ή Μπουμπούκου όπως τον αποκαλεί η σύζυγος του, είναι γνωστός. Όπως γνωστές είναι και οι πολιτικές του ιδέες, τα "πιστεύω" του, και η ακραία ρητορική του. Σε αυτό το βίντεο θα δούμε την ιστορία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Νέα Αριστερά: Δείτε live τη διακαναλική συνέντευξη του Αλέξη Χαρίτση

  Η διακαναλική συνέντευξη του προέδρου της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Αριστεράς Αλέξη Χαρίτση διεξάγεται στο Bios Athens Σε εξέλιξη ...