Παρασκευή, Μαρτίου 25, 2022

Οι μάσκες της Ουκρανικής επανάστασης.Ένα αποκαλυπτικό-"προφητικό" βίντεο του PAUL MOREIRA για τα γεγονότα στην πλατεία Μαϊντάν , την Οδησσό και το ρόλο των ΗΠΑ (με ελληνικούς υπότιτλους)

Ένα ντοκιμαντέρ - έρευνα του Γάλλου δημοσιογράφου Paul Moreira σχετικα με τα γεγονότα που συνέβησαν συμβεί στην Ουκρανία το 2014! Η προβολή ταινίας στη Γαλλία προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων των επίσημων αρχών του Κιέβου, σχετικά με τις αποκαλύψεις για τη δράση των ακροδεξιών εθνικιστικών ομάδων (Δεξιός Τομέας, Ιβάν Μπαντούρα, Τάγμα Αζόφ κά) και την οργανική σχέση τους με τις κυβερνήσεις του 2015-2016   . 

Στο βίντεο θα δείτε ανάμεσα στους βασικούς πρωταγωνιστές εκπροσώπους της αμερικανικής κυβέρνησης (αξιωματούχους, στρατιωτικούς) , που δηλώνουν απροκάλυπτα ότι βρίσκονταν πίσω από την εκπαραθύρωση του Γιανουκόβιτς. Επίσης θα φωτιστεί η δράση και η προετοιμασία των ακροδεξιών ομάδων με συνεντεύξεις των αρχηγών τους , όπου δεν κρύβουν την νεοναζιστική ταυτότητά τους. 

Τέλος, γίνεται εκτενής παρουσίαση των αιματηρών γεγονότων στην Οδησσό ανάμεσα σε ρωσόφιλους και  Ουκρανούς ακροδεξιούς , με αποκορύφωμα την πυρπόληση του κτιρίου των εργατικών συνδικάτων και το κάψιμο δεκάδων ρωσόφιλων διαδηλωτών , που κατασκήνωναν μπροστά στο οικοδόμημα διαμαρτυρόμενοι για την καταπίεση που δέχονταν από τους εθνικιστές και είχαν καταφύγει για να σωθούν σ΄αυτό.

Το βίντεο μοιάζει να είναι "προφητικό" σχετικά με όσα ακολούθησαν έως τις μέρες μας  και οδήγησαν, μέσω της αυξανόμενης έντασης στις σχέσεις της Ουκρανίας με τη Ρωσία, στην εισβολήτης δεύτερης και τα τραγικά επακόλουθά της...

Δεν υπάρχουν σχόλια: