Παρασκευή, Μαρτίου 25, 2022

Πώς τολμούν και ζητούν κάτι τέτοιο από την καλύτερη κυβέρνηση όλων των εποχών;

Γέμισε ο τόπος ακρο- αριστερούς λαϊκιστές!

efsyn.gr

Από μία διεθνή οργάνωση, που αν κρίνουμε απ’ αυτά που γράφει στις εκθέσεις της μάλλον ρέπει προς τον αριστερισμό, κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα έγγραφο που αναφέρεται στους προστατευόμενους μάρτυρες (πληρωμένους κουκουλοφόρους τους λέμε εδώ) στο σκάνδαλο Novartis (σκευωρία είναι η σωστή λέξη) και ζητά με ανοίκειο ύφος από την πιο δημοκρατική, την πιο φιλελεύθερη, την πιο φιλολαϊκή, την πιο πατριωτική, την πιο προσοντούχα κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος από την ίδρυση του ελληνικού κράτους να πάρει μέτρα για να τους προστατεύσει. Ακουσον, άκουσον. Να τους προστατεύσει. Ποιους; Αυτούς τους άθλιους συμμορίτες, αυτούς τους χυδαίους συκοφάντες που καθοδηγούμενοι από σκοτεινούς κύκλους τόλμησαν να κατηγορήσουν όχι με τα ονόματά τους, αλλά με κουκούλες, πολιτικά πρόσωπα ότι είχαν δοσοληψίες με τη διοίκηση φαρμακευτικής εταιρείας για να ρυθμίζουν τις τιμές προς όφελός της και έκλειναν τα μάτια στις μίζες (κακόηχη λέξη, δώρα είναι η σωστή) που έδινε σε δημόσιους λειτουργούς και γιατρούς.

Και δεν μιλάμε για κάποια μικροβιοτεχνία, αλλά για μια πολύ γνωστή και μεγάλη εταιρεία με δράση σε όλον τον κόσμο, η οποία, όπως ορθώς έχει πει ένας υπουργός μας (ίσως ο καλύτερος γιατί τα λέει τσεκουράτα), μπορεί να πληρώνει πολιτικούς, μπορεί να πληρώνει γιατρούς, αλλά σώζει ζωές. Μ’ άλλα λόγια, το καλό που κάνει σβήνει τα πταίσματα που διαπράττει.

Οπότε σιγά τα ωά. Αυτή λοιπόν η αριστερίστικη διεθνής οργάνωση ισχυρίζεται (ψευδώς βεβαίως, βεβαίως) ότι πρόσφατες αναφορές για φερόμενα αντίποινα κατά των πληροφοριοδοτών στην υπόθεση της φαρμακευτικής εταιρείας και απόπειρες αποκάλυψης ταυτότητας, έχουν προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά στην αντίληψη των πληροφοριοδοτών και έχουν ένα επιπλέον αποτρεπτικό αποτέλεσμα σε όσους θα μπορούσαν δυνητικά να αναφέρουν καταγγελίες για διαφθορά και δωροδοκία αλλοδαπών. Στη διάτρητη και κατάπτυστη έκθεση αναφέρεται ότι «υπάλληλοι ελληνικής θυγατρικής φαρμακευτικής εταιρείας που εδρεύει σε άλλο κράτος φέρεται να δωροδοκούσε πολλούς δημόσιους λειτουργούς και ιδιώτες γιατρούς στην Ελλάδα προκειμένου να αυξηθεί η πώληση των φαρμακευτικών προϊόντων». Ψέματα, ψέματα, ψέματα και μάλιστα χοντρά.

Η κυβέρνησή μας πάντως που δεν δέχεται μύγα στο σπαθί της σε θέματα ηθικής, που δικαίως κατέχει τον τίτλο της πιο ενάρετης διοίκησης από τη λήξη του συμμοριτοπολέμου (πρέπει επιτέλους να επιστρέψουμε στους όρους που αποτυπώνουν με ακρίβεια την ιστορική αλήθεια), που έχει βάλει σκοπό να εξουδετερώσει τα σχέδια εχθρών της δημοκρατίας, δεν είναι αφελής ούτε τόσο ανέμελη όσο θα την ήθελαν οι πολιτικοί αντίπαλοί της. Δεν έκατσε με τα χέρια σταυρωμένα. Κίνησε τις διαδικασίες στη Βουλή, έβαλε την πλειοψηφία να συντάξει το βαρύ κατηγορητήριο και διέταξε την ανεξάρτητη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της.

Οι σκευωροί (δημαγωγοί πολιτικοί, επίορκοι εισαγγελείς, δημοσιογράφοι του σχοινιού και του παλουκιού) θα οδηγηθούν στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Η αλήθεια θα λάμψει, οι φρικαλέοι συνωμότες θα πάρουν ό,τι τους αξίζει, η φιλελεύθερη κοινοβουλευτική δημοκρατία θα εδραιώσει τη θέση της, η παράταξη που την υπηρετεί με συνέπεια θα κατοχυρώσει τους τίτλους ιδιοκτησίας στην πανέμορφη χώρα μας και η αριστερίστικη διεθνής οργάνωση που επιχείρησε να αμαυρώσει την εικόνα της κυβέρνησής μας θα επιστρέψει στην τρύπα της.

Και για να μην μπερδευτείτε και αρχίσετε να ψάχνετε την οργάνωση, σας λέω ότι πρόκειται για τον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ). Ξαφνιαστήκατε; Λογικό. Νομίζατε ότι αυτός ο οργανισμός είναι υπεράνω υποψίας; Ηταν. Δεν ακούσατε τον πρωθυπουργό μας που για ακόμη μία φορά έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τον αμείλικτο λαϊκισμό που επελαύνει; Τώρα έχετε την απόδειξη. Αυτοί οι αδίστακτοι λαϊκιστές έχουν βάλει το βρομερό πόδι τους παντού. Αλλά μην ανησυχείτε. Η χώρα είναι καλά οχυρωμένη. Ούτε Κερκόπορτες υπάρχουν ούτε Δούρειοι Ιπποι θα μας ξεγελάσουν.

Ανάγωγα

Μαρκ Ρούτε, πρωθυπουργός της Ολλανδίας: «Θα επιθυμούσαμε από την Τουρκία να εφαρμόσει κυρώσεις για το Ουκρανικό, όμως είμαστε ικανοποιημένοι από τον ηγετικό ρόλο και τον διπλωματικό ρόλο που έχει αναλάβει τώρα». Αλλο ένα δυνατό... χαστούκι στον... απομονωμένο Ερντογάν.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Jan Stanislawski (1860-1907)- Polish modernist painter and founder of various innovative art groups-Πολωνός μοντερνιστής ζωγράφος και ιδρυτής διαφόρων καινοτόμων ομάδων τέχνης

Ο Jan Grzegorz Stanisławski (24 Ιουνίου 1860, Vilshana – 6 Ιανουαρίου 1907, Κρακοβία, Αυστροουγγαρία) ήταν Πολωνός μοντερνιστής ζωγράφος, ...