Σάββατο, Νοεμβρίου 18, 2023

“Κασσελακειάδα” ή “ο Αυτοφωράκιας”:η καλύτερη κωμική μυθοπλασία που έχει γίνει τα τελευταία 15 χρόνια, οι σεναριογράφοι αξίζουν Golden Globe.

Πάνος Κοκκινόπουλος

Ο σκηνοθέτης Πάνος Κοκκινόπουλος

συνεντευξιάζεται και ομολογεί 

με ποια τηλεοπτική σειρά έχει φάει κόλλημα φέτος...

«Η καλύτερη τηλεοπτική σειρά, πάντως, που παίζεται φέτος είναι μία, λέγεται “Κασσελακειάδα” ή “ο Αυτοφωράκιας”. Παίζεται σε όλα τα κανάλια, όλες τις ώρες, μιλάμε για συγκλονιστική επιτυχία. Είναι η καλύτερη κωμική μυθοπλασία που έχει γίνει τα τελευταία 15 χρόνια, οι σεναριογράφοι αξίζουν Golden Globe. 

Ο Κασσελάκης ως ήρωας μου θυμίζει τον Σαρλώ, που ήταν πάντα λίγο πίσω από το κοινό του, που έβλεπε τις γκάφες του πριν τις καταλάβει ο ίδιος. Ο Σαρλώ λοιπόν έμπαινε αθώος και αγνός μες στο σετ και την πάταγε πάντα. Θυμάσαι τους “Μοντέρνους Καιρούς”; Κρέμεται μια σημαία από ένα φορτηγό, η σημαία πέφτει, την πιάνει και την κουνάει στο φορτηγό. Ξαφνικά, από πίσω του έρχεται μια διαδήλωση και τον σηκώνει και τον κάνει ήρωά της. 

Ο Κασσελάκης είναι ο μόνος που πιστεύει ότι είναι πρόεδρος, του λένε τι θα πει και τι θα κάνει. Γύρισε από την Αμερική, από όπου τον έδιωξαν για να μη μιλάει, και ήρθε εδώ ως κακός ηθοποιός. Είναι ψεύτικος, στημένος και άκαμπτος.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος ομολογεί με ποια τηλεοπτική σειρά έχει φάει κόλλημα φέτος...Συνεντεύξεις - OIafaq

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τι σχέση έχει η ΑΕΚ με το Φαρ Ουέστ ;

Λούφαξαν στην σιωπή Του Τάκη Ψαρίδη anoixtoparathyro.gr Την στιγμή που η βία έχει εξαπλωθεί ακόμα και στα δημοτικά σχολεία, κάποιοι σ...