Κυριακή, Ιουλίου 16, 2023

ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΑΒ

Επίσημο πως το ΕΚΑΒ θα ενισχύσουν… πυροσβέστες και στρατιωτικοί | Kavala  News Τα Νέα της Καβάλας Online


 Στρατιωτικοί, Πυροσβέστες, Οδηγοί απορριμματοφόρων και Δικυκλιστές. θα συνδράμουν το ΕΚΑΒ  στην προσπάθειά του να σπεύδει σε βοήθεια των επειγόντων περιστατικών. Όλοι αυτοί οι ακατάλληλοι  κατ΄εμάς , αλλά ειδήμονες , όπως φρονεί η κυβέρνηση διά του  Πρωθυπουργόύ μας,  θα μειώσουν το χρόνο αναμονής  των ασθενών, προκειμένου να μεταφερθούν εγκαίρως σε κάποιο εφημερεύον νοσοκομείο. 

Φυσικά , ούτε κουβέντα να γίνεται για μόνιμες προσλήψεις ειδικευμένου προσωπικού , αφού η είναι γνωστή η απέχθειά της για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.

Επειδή είναι σίγουρο ότι η χρησιμοποίηση ασχέτων για τη διάσωση των ανθρώπων που χαροπαλεύουν όχι μόνο δε θα λύσει το πρόβλημα , αλλά, με μαθηματική ακρίβεια, θα το επιδεινώσει, προτείνουμε όλοι οι κατ΄ευφημισμόν παραπάνω "διασώστες" να συνοδεύονται και από υπαλλήλους των δήμων που θα έχουν ως αποστολή τους  το θάψιμο των ανθρώπων που θα πεθάνουν πριν προλάβουν να πάνε στο νοσοκομείο. 

Οι άνθρωποι αυτοί  (νεκροθάφτες) θα έχουν ήδη ετοιμάσει εγκαίρως κάποιους τάφους που θα περιμένουν όσους και όσες δε θα τα καταφέρουν να γλιτώσουν το μοιραίο.

Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγονται γραφειοκρατικές διαδικασίες , που και χρονοβόρες είναι αλλά και ιδιαίτερα δαπανηρές για τους τεθλιμμένους συγγενείς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μια μορφή μέσα στο πλήθος – A Face in the Crowd (1957): «Ένα καυστικό και επίκαιρο σχόλιο για την κατασκευή της πραγματικότητας από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης»

Μια μορφή μέσα στο πλήθος – A Face in the Crowd (1957) Σκηνοθεσία: Ελία Καζάν(1909-2003) Ηθοποιοί: Alexander Kirkland, Andy Griffith, Antho...