Πέμπτη, Ιανουαρίου 27, 2022

PUT THE BLAME ON... ΠΑΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ... ΚΟΥΛΗ

Κακοκαιρία Ελπίς: Η ΝεοΔημοκρατική "Ομάδα Αλήθειας" ... εναντίον Πατούλη για να βγάλουν απ΄ το κάδρο των ευθυνών τον Κούλη ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ/EUROKINISSI



Τους χειρισμούς της Περιφέρειας Αττικής για την προετοιμασία, την ετοιμότητα και την επιτελικότητά της σε σχέση με την κακοκαιρία Ελπίς καυτηριάζει με βίντεο της η Ομάδα Αλήθειας σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Γιώργου Πατούλη παραθέτοντας δηλώσεις τους στις οποίες επισήμαινε ότι «η Περιφέρεια Αττικής είναι έτοιμη». 

Στο βίντεο ο κ. Πατούλης εμφανίζεται σε διαφορετικές τηλεοπτικές εμφανίσεις του να τονίζει την προετοιμασία των μηχανισμών της Περιφέρειας για την επερχόμενη κακοκαιρία και τις σφοδρές χιονοπτώσεις την ώρα που το καυστικό σχόλιο της Ομάδας Αλήθειας είναι, «Ευτυχώς ήταν έτοιμη».

Την ίδια ώρα η συγκεκριμένη κίνηση προκαλεί εντύπωση καθώς η συγκεκριμένη Ομάδα που ανήκει στην ομάδα προπαγάνδα  της Νέας Δημοκρατίας,  η οποία με τη σειρά της στήριξε την υποψηφιότητα του Γιώργου Πατούλη ως υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του 2019.

Είναι προφανές  ότι το συγκεκριμένο σχόλιο εντάσσεται στο πινγκ - πονγκ ευθυνών που λαμβάνει χώρα τις τελευταίες ώρες ιδιαίτερα μετά τις σκηνές χάους με εκατοντάδες εγκλωβισμένους οδηγούς στην Αττική Οδό, προκειμένου  να βγει από το κάδρο ο Μητσοτάκης. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ακόμα και καθηγητές πανεπιστημίων συλλαμβάνονται στις ΗΠΑ όταν καταγγέλλουν τη σφαγή των Παλαιστινίων στη Γάζα

  Η Μαργαρίτα Συγγενιώτη έγραψε στο προφίλ της στο Facebook το παρακάτω σχόλιο , το οποίο ευχαρίστως προσυπογράφουμε και αναρτούμε:   «Η Νόε...