Τετάρτη, Ιανουαρίου 26, 2022

Η επίσημα μισθωμένη δημοσιογραφία γλιστρά στην τσουλήθρα της σαχλαμάρας.

 

«Σαχλαμάρα» με βαρύ κόστος.

Του Ιωάννη Δαμίγου

anoixtoparathtyro.gr

Πάντα υπήρχε και θα υπάρχει η σαχλαμάρα, αλλά αυτή της η διάρκεια σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της αποκαλούμενης «κοινωνίας», καταδεικνύει το έλλειμμα της απλής σκέψης, της έσχατης λογικής! Άκρως ανησυχητική και επικίνδυνη η ανεξέλεγκτη  μετάδοσή της.

Το κόστος της νόσησης ξεπερνά αυτό του δημόσιου χρέους, πολλαπλασιάζοντας τους τόκους. Δυστυχώς δεν υπάρχει νοσηλεία, δεν προκύπτει θέμα πληρότητας κρεβατιών και ΜΕΘ, μια και η μοναδική θεραπεία προσφέρεται από την μακροχρόνια έκθεση στην ικανοποιητική, τουλάχιστον, παιδεία. 

Η «τέλεια σαχλαμάρα» καταπίνει σαχλαμαρίζοντες και μη στο διάβα της. Καταπίνει επιτροπές ειδικών λοιμωξιολόγων, που σαχλαμαρίζουν την επιστημοσύνη τους, έναντι. Καταπίνει την κυβέρνηση ενισχυμένης αβάσταχτης σαχλαμάρας, όμοιά της δεν υπάρχει ούτε για σαχλαμάρα!

Η επίσημα μισθωμένη δημοσιογραφία γλιστρά στην τσουλήθρα της σαχλαμάρας. Η «τυφλή»  δικαιοσύνη, δικαστικοί και εισαγγελείς προσκρούουν στα δαιδαλώδη δεξιά ντουβάρια του νόμου, εκλύοντας γλίτσα σαχλαμάρας. Η αστυνομία σαχλαμαρίζει και χλευάζει κατά πρόσωπο το δικαίωμα ελευθερίας στην κίνηση, στην βούληση στην έκφραση, στον λόγο. Απαγορεύει ή ελέγχει κατά το δοκούν την είσοδο …σε νοσοκομεία, σε …Πανεπιστήμια, μια σοβαρότατη και άκρως επικίνδυνη «σαχλαμάρα», με ανεκτίμητο κόστος!

Σαχλαμάρα οι είκοσι δύο χιλιάδες νεκροί; Και προβάλεις ως αντίτιμο, κυνικέ σαχλαμαράκια, την οικονομία και τον τουρισμό; Αλλά όχι τις ατελείωτες αρπαχτές, τον πακτωλό χρημάτων που υπεξαιρούν οι άριστοι κλεπταποδόχοι του συνονθυλεύματός σου, με νυκτερινές «δημοκρατικές» διαδικασίες! Φαντάσου πως στην δεξιά Ευρώπη, αρχίζουν να ενοχλούνται με την χώρα σαχλαμάρα, τους καταστρέφει το image! Ευκαιρία ψάχνουν να επιβάλουν και πάλι δυσβάσταχτους όρους σε ό, τι έχει απομείνει. Και αυτό δεν είναι σαχλαμάρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Take My Life/Η ζωή μου είναι στα χέρια σου (1947): μια καλογυρισμένη αγγλική ταινία νουάρ

Ένας άντρας που κατηγορείται άδικα για τη δολοφονία μιας πρώην φίλης πρέπει να βασιστεί στη σύζυγό του για να κάνει το ντετέκτιβ και να βρει...