ΜΑΖΙ ΜΑΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ-ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΣΤΕΛΑΚΑΤΟΣ ,ΙΧΘΥΟΛΟΓΟΣ
Θα μας μιλήσει για τα είδη ψαριών που εκτρέφονται στα ιχθυοτροφεία...Τι
διαφορές έχουν από τα ελεύθερης "βοσκής"; Πώς να τα αναγνωρίσουμε στον
πάγκο του ιχθυοπωλείου και στο πιάτο που μας σερβίρεται στην εστίαση;Πώς εκτρέφονται και πώς ζουν τα ψάρια του ιχθυοτροφείου; Γιατί τα ψάρια αυτά καταναλώνουν υποχρεωτικά αντιβιοτικά και γιατί είναι επικίνδυνη η φορμόλη που χρησιμοποιείται σε τέτοιους χώρους; Είναι τοξική για τη θαλάσσια χλωρίδα και την πανίδα η λάσπη που δημιουργείται κάτω από τους κλωβούς των εκτρεφόμενων ιχθύων; Τι
διατροφική αξία έχουν αυτά τα ψάρια; Πώς μπορούμε να προστατεύσουμε εμάς και τις οικογένειές μας από ψάρια που είναι επικίνδυνα για την υγεία μας, όπως ο σολομός, ο τόνος, ο γαλέος κ.α.; Πώς να επιλέξουμε το σωστό ψάρι για το
τραπέζι μας; Ο ίδιος τι ψάρια καταναλώνει;
ΠΡΙΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ "ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ" ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΣΤΕΛΑΚΑΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΉ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΦΟΡΜΟΛΗΣ ΣΤΑ ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου