Παρασκευή, Ιανουαρίου 28, 2022

Η θάλασσα στο πιάτο μας.Μύθοι και πραγματικότητα - Οδηγός μας ο ιχθυολόγος-ακτιβιστής Χρήστος Λοβέρδος Στελακατος ...

ΜΑΖΙ ΜΑΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ-ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΣΤΕΛΑΚΑΤΟΣ ,ΙΧΘΥΟΛΟΓΟΣ

 Αθώος ο ιχθυολόγος που είχε καταγγείλει χρήση φορμόλης σε ιχθυοτροφία

 Θα μας μιλήσει για τα είδη ψαριών που εκτρέφονται στα ιχθυοτροφεία...Τι διαφορές έχουν από τα ελεύθερης "βοσκής"; Πώς να τα αναγνωρίσουμε στον πάγκο του ιχθυοπωλείου και στο πιάτο που μας σερβίρεται στην εστίαση;Πώς εκτρέφονται και πώς ζουν τα ψάρια του ιχθυοτροφείου; Γιατί τα ψάρια αυτά καταναλώνουν υποχρεωτικά αντιβιοτικά και γιατί είναι επικίνδυνη η φορμόλη που χρησιμοποιείται σε τέτοιους χώρους; Είναι τοξική για τη θαλάσσια χλωρίδα και την πανίδα η λάσπη που δημιουργείται κάτω από τους κλωβούς των εκτρεφόμενων ιχθύων;  Τι διατροφική αξία έχουν αυτά τα ψάρια; Πώς μπορούμε να προστατεύσουμε εμάς και τις οικογένειές μας από ψάρια που είναι επικίνδυνα για την υγεία μας, όπως ο σολομός, ο τόνος, ο γαλέος κ.α.;  Πώς να επιλέξουμε το σωστό ψάρι για το τραπέζι μας; Ο ίδιος τι ψάρια καταναλώνει;

ΠΡΙΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ  ΤΗΝ "ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ" ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΣΤΕΛΑΚΑΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ  ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΉ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΦΟΡΜΟΛΗΣ ΣΤΑ ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ

*Ελλάδα: Αθώος ο ιχθυολόγος που είχε καταγγείλει χρήση φορμόλης σε ιχθυοτροφεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμπενίζερ Σκρούτζ: Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία (1999)

Η γνωστή ιστορία που έγραψε ο Κάρολος Ντίκενς για τον τσιγκούνη Εμπενίζερ Σκρουτζ και τα πνεύματα που τον επισκέπτονται την παραμονή των Χρι...