Δευτέρα, Ιανουαρίου 31, 2022

Κύρτσος για Μητσοτάκη: Έκανε παρέμβαση στη Δικαιοσύνη και βρίσκεται εκτός ευρωπαϊκού πλαισίου

 

Κύρτσος για Μητσοτάκη: Έκανε παρέμβαση στη Δικαιοσύνη και βρίσκεται εκτός ευρωπαϊκού πλαισίου

Κύρτσος για Μητσοτάκη: Έκανε παρέμβαση στη Δικαιοσύνη και βρίσκεται εκτός ευρωπαϊκού πλαισίου

«Όταν υπάρχει μια δίωξη σε εξέλιξη, δεν παρεμβαίνεις. Αυτό που έκανε ο κ. Μητσοτάκης χαρακτηρίζοντας “συμμορία” τους δημοσιογράφους που διώκονται είναι παρέμβαση στη Δικαιοσύνη και εκτός ευρωπαϊκού πλαισίου», τόνισε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος, μιλώντας στο Κόκκινο στην Ευγενία Λουπάκη και τον Χρυσόστομο Λουκά.

«Σε κάθε περίπτωση διαφωνώ με τις διώξεις κατά δημοσιογράφων» είπε «και διερωτώμαι αν εκεί στο Μαξίμου έχουν ιδέα από διεθνοπολιτική. Διότι είμαστε ήδη στο στόχαστρο της ΕΕ για την ελευθερία του Τύπου και οδεύουμε προς Ορμπανοποίηση. Και ο Ορμπαν δεν παίρνει λεφτά από την Ευρωπαϊκή Ένωση, το ξέρουν αυτό;» Σχετικά με τον χαρακτηρισμό του σκανδάλου Novartis ως σκευωρία από τον πρωθυπουργό ο κ. Κύρτσος είπε ότι απορεί που το Ελληνικό Δημόσιο δεν έχει κάνει καμία ενέργεια κατά της εταιρείας για αποζημίωση τη στιγμή που οι ΗΠΑ πήραν 350 εκατομμύρια.

Διαβάστε επίσης: Αγωγή Βαξεβάνη κατά Μητσοτάκη και Ελληνικού Δημοσίου

«Όταν κάποτε ο Φουρθιώτης μου ζήτησε συνέντευξη μη γνωρίζοντας ακριβώς περί τίνος πρόκειται του είπα ναι» τόνισε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ. «Και με πήρε τηλέφωνο η υπεύθυνη του γραφείου Τύπου μου και μου είπε “τρελός είσαι; Έτσι βρήκα ένα πρόσχημα και δεν έδωσα τη συνέντευξη. Αν λοιπόν εγώ, ένας απλός ευρωβουλευτής μπόρεσα να αυτοπροστατευθώ, δεν μπορούν οι υπουργοί; Δεν μπορεί ο κ. Γεραπετρίτης που υποτίθεται είναι και σοβαρός πανεπιστημιακός; Επικοινωνιακή πολιτική αφελής και απαράδεκτη. Έπρεπε τουλάχιστον να γνωρίζουν οι συνομιλητές του ότι αυτοί οι τύποι κρατάνε αρχεία».

Όσον αφορά την οικονομική κατάσταση της χώρας και των πολιτών, ο κ. Κύρτσος είπε ότι παρά το δυσμενές διεθνές τοπίο, η επέλαση της ακρίβειας είναι ανεξέλεγκτη γιατί δεν λειτουργούν ελεγκτικοί μηχανισμοί. «Θα έπρεπε να γίνει άμεσα αύξηση του κατώτατου μισθού και όχι το Μάη που υποσχέθηκε ο πρωθυπουργός»

Όλη η συνέντευξη στο Κόκκινο: Κύρτσος για Μητσοτάκη: Έκανε παρέμβαση στη Δικαιοσύνη ...

.

Διαβάστε επίσης: Κύρτσος για κυβέρνηση Μητσοτάκη: Η σύγκριση με Ορμπάν τείνει να επικρατήσει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αγωγή Βαξεβάνη κατά Μητσοτάκη: Πήρε φωτιά το Twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καναδή ακτιβίστρια προς Μητσοτάκη: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε, έχετε το αίμα 14.000 παιδιών από την Παλαιστίνη στα χέρια σας. Πώς μπορείτε να κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη; Το Ισραήλ είναι τρομοκρατικό κράτος»

  Με μια ακτιβίστρια υπέρ της Παλαιστίνης βρέθηκε αντιμέτωπος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Καναδά, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα...