Παρασκευή, Ιανουαρίου 14, 2022

Εμπρός να ξανατραγουδήσουμε όλοι μαζί :« Και όχι άλλη γκαντεμιά, λίγο μπαϊράκι /Βγάλαμε τα μάτια μας με τον Μητσοτάκη/ Που ήταν ο χειρότερος, που ήταν ο χειρότερος! /Οε-οε-οε-οέ…»

Και όχι άλλη γκαντεμιά, λίγο μπαϊράκι
Βγάλαμε τα μάτια μας με τον Μητσοτάκη
Που ήταν ο χειρότερος, που ήταν ο χειρότερος!
Οε-οε-οε-οέ…

Στο βίντεο που αναρτούμε οι Απαράδεκτοι καταπιάνονται με την επιθεώρηση και αντιπαραθέτουν την γκαντεμιά του Κώστα Μητσοτάκη (που ήταν ο χειρότερος όλων μέχρι το 1990) με το γέλιο και τον Αριστοφάνη -που ήταν ο καλύτερος… 

 Αλλά εκείνη η εποχή, όπως και η δική μας, επιφύλασσε σε πολλούς αρκετές δυσάρεστες αναθεωρήσεις. Τριάντα χρόνια  μετά ,  διαπιστώνουμε ότι το επιθεωρησιακό άσμα των Απαράδεκτων κολλάει απόλυτα και στον Κυριάκο . 

Φυσικά ,  ο Σπύρος Παπαδόπουλος , με λαδωμένο καλά το έντερό του από τα λεφτά των καναλαρχών, σήμερα κάνει πως δε γνωρίζει  ότι  ο υιός  Μητσοτάκης παίρνει  αντιλαϊκά  και αντιδημοκρατικά  μέτρα χειρότερα και από αυτά που πήρε ο μπαμπάς του . Η μούγκα των πρώην προοδευτικών καλλιτεχνών στη Μιντιακή στρούγκα των εφοπλιστών είναι απόλυτη.

Οπότε , μπορεί κι εμείς να αναφωνήσουμε ως νέοι "Απαράδεκτοι"  για τον Σπύρο Παπαδόπουλο και όλους τους "μηδίσαντες" συνάδελφούς  του :

Σπύρο, θυμήσου τα νιάτα σου και πες μας  κάτι,
Μια και  είσαι παθών στους οφθαλμούς επί  Κωνσταντίνου  Μητσοτάκη:

Αφού ο γιος  είναι χειρότερος απ΄τον πατέρα , γιατί κατάπιες εσύ  το αμίλητο νερό;

Φαίνεται πως  χόρτασες πολύ μπαγιόκο  και  έστειλες τα όνειρά σου σε τόπο χλοερό.
Οε-οε-οε-οέ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Θύμιος και η Αστέρω παίζουν στο ψυχόδραμα του ΣΥΡΙΖΑ

  Ο ΣΥΡΙΖΑ και η πανούργα Σταματίνα Θανάσης Καρτερός Η ΑΥΓΗ avgi.gr  (INTIME NEWS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ) Και έχει πλαντάξει στο δάκρυ ...