Σάββατο, Ιουλίου 25, 2020

Το μπούλινγκ κυβερνητικών στελεχών στην εισαγγελέα Διαφθοράς, Ελ. Τουλουπάκη, και η αδράνεια της διορισμένης ηγεσίας του Αρείου Πάγου


Εισαγγελείς: Έπιασε τόπο το... μπούλινγκ του Άδωνη

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομοΑνδρέας Μαραθιάς

Πραγματικά η επιδεικτική αδιαφορία της δικαιοσύνης απέναντι στο "σκάνδαλο Πέτσα", γιατί περί αυτού πρόκειται, σχετικά με την κατανομή των ποσών προς τον Τύπο και τα ΜΜΕ για τις κυβερνητικές καμπάνιες "Μένουμε Σπίτι" και "Μένουμε Ασφαλείς" λόγω της πανδημίας είναι εξοργιστική και δεν έχει προηγούμενο.
Το μπούλινγκ κυβερνητικών στελεχών όπως του Άδωνη Γεωργιάδη στην εισαγγελέα Διαφθοράς,  Ελ. Τουλουπάκη, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η διορισμένη ηγεσία του Αρείου Πάγου μένει αδρανής και σφυρίζει αδιάφορα σε σημείο να έχει γίνει περίγελος της αγοράς και της κοινωνίας, μόνο ερωτηματικά προκαλεί για το ρόλο της τρίτης εξουσίας επί κυβέρνησης Κ. Μητσοτάκη

Γιατί με οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση κάποιος εισαγγελέας θα είχε βρεθεί να διατάξει τουλάχιστον προκαταρκτική εξέταση μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει.
Η κυβέρνηση, αν και μοίρασε δημόσιο χρήμα χωρίς κανένα κριτήριο, με μοναδικό στόχο την εξασφάλιση μονοφωνίας στα media, τη γενναία χρηματοδότηση όλου του φιλοκυβερνητικού Τύπου, ακόμη και σε Μέσα "μηδαμινής επισκεψιμότητας", δίνοντας χρήματα μέχρι και στον συμπέθερο του κ. Μητσοτάκη δεν ανησυχεί, καθώς επί των ημερών της η διαπλοκή εκτελεστικής και δικαστικής εξουσίας λειτουργεί με υποδειγματικό τρόπο για την προστασία των "συμφερόντων" και των "ημετέρων".
Ο επικείμενος ανασχηματισμός αναμένεται να λειτουργήσει σαν "πλυντήριο" των ευθυνών του Μαξίμου και των αρμόδιων υπουργών. Δια της απομάκρυνσης Πέτσα το θέμα θα θεωρηθεί λήξαν για τη κυβέρνηση.
Όχι όμως για την πολύπαθη Δημοκρατία μας, 46 χρόνια από την Μεταπολίτευση, που εξακολουθεί να παλεύει για την αναζήτηση πολιτικών και ποινικών ευθυνών όσων την επικαλούνται και την χρησιμοποιούν για "ημέτερους" σκοπούς και εις βάρος της κοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ακόμα και καθηγητές πανεπιστημίων συλλαμβάνονται στις ΗΠΑ όταν καταγγέλλουν τη σφαγή των Παλαιστινίων στη Γάζα

  Η Μαργαρίτα Συγγενιώτη έγραψε στο προφίλ της στο Facebook το παρακάτω σχόλιο , το οποίο ευχαρίστως προσυπογράφουμε και αναρτούμε:   «Η Νόε...