Τρίτη, Ιουλίου 28, 2020

Στη Λέσβο υπάρχουν φασίστες, που πουλώντας "πατριωτιλίκι" καταλύουν καθημερινά τη Δημοκρατία

«Δεν καταλαβαίνουν ότι δεν καταστρέφουν εμένα, αλλά όλο τον τόπο!»Καλώς ήλθατε στο Belvedere Hotel | BELVEDERE HOTEL at Molyvos ...

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου «Belvedere» στον Μόλυβο μίλα αποκλειστικά στο «Νησί» καταγγέλλοντας εμπρησμό της περιουσίας του από ακραίους

 Γράφει η ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ 

Δημοσίευση: stonisi.gr

26/7/2020




Εμπρησμό και μάλιστα οργανωμένο από καιρό από ακραία στοιχεία καταγγέλλει ο Στράτος ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ ΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΚΥΚΝΟΥ ΤΑΙΝΙΑΚανιαμός ,μιλώντας αποκλειστικά στο «Ν» για την χτεσινή φωτιά που έβαλαν δράστες περιμετρικά του ξενοδοχείου του Belvedere στον Μόλυβο, προκαλώντας μεγάλες ζημιές.
Συγκεκριμένα το βράδυ του Σαββάτου, αναφέρει ο κ. Κανιαμός, περιμετρικά του ξενοδοχείου του που είναι κλειστό και απόντος του ιδιοκτήτη, δράστες έβαλαν πετρέλαιο. Η πυρκαγιά κατέστρεψε εξωτερικά τα κτήρια, καθώς και air condition,  αλλά και το μικρό λεωφορείο που μετέφερε τους πελάτες του ξενοδοχείου. Με πρωτοβουλία υπαλλήλου του και ντόπιων που έσπευσαν να συνδράμουν στην πυρόσβεση, η πυρκαγιά καθυστέρησε να εξαπλωθεί πριν από την παρέμβαση της Πυροσβεστικής.

Το περιστατικό, καταγγέλλει, αποτελεί συνέχεια σε σειρά επιθέσεων που έχει δεχτεί το τελευταίο διάστημα, με τη φημολογία που έχει ξεσπάσει ότι πρόκειται να δεχτεί την εκμίσθωση του ξενοδοχείου του για την διαμονή προσφύγων και μεταναστών.

Στις αρχές του Ιουλίου «οργισμένο πλήθος ως και 500 κατοίκων της ευρύτερης περιοχής που με αναζητούσαν για να με λιντσάρουν και να προκληθούν εκ προθέσεων φθορές στην ξενοδοχειακή μου μονάδα, παρέμειναν συγκεντρωμένοι για ώρες και στη συνέχεια κινήθηκαν προς το λιμάνι, όπου εντόπισαν σταθμευμένο το αυτοκίνητό μου που λεηλάτησαν στην κυριολεξία».
Ας σημειωθεί ότι είχαν κυκλοφορήσει έντυπα φυλλάδια, και είχαν δημοσιευτεί επώνυμες αναρτήσεις που απασχολούν τη δικαιοσύνη, υποκινώντας σε πράξεις βίας.

Καταλήγοντας ο κ. Κανιαμός που ενημερώθηκε για τον εμπρησμό τηλεφωνικά, καθώς ο ίδιος βρίσκονταν στην Αθήνα για γυρίσματα σε ταινία ως ηθοποιός, ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου , όλο τον κόσμο που ανέβηκε και βοήθησε στο να σβήσει η φωτιά στο ξενοδοχείο. Όλους τους εθελοντές , την πυροσβεστική και την αστυνομία».

«Δεν καταλαβαίνουν ότι δεν καταστρέφουν εμένα, αλλά όλο τον τόπο!»
Για να συμπληρώσει: «Φασίστες και ακροδεξιοί δεν καταλαβαίνουν ότι κάνουν κακό στον τόπο και όχι απλώς σε εμένα. Με τις ενέργειες τους δεν έχει καταστραφεί απλώς η περιουσία μου. Κινδυνεύει να καταστραφεί και όλων των γειτόνων, ακόμα και να απειληθουν ανθρώπινες ζωές, χώρια η ζημιά που προκαλούν τουριστικά στην εικόνα του Μολύβου».
stonisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επιστροφή στην Άνοιξη με κακό καιρό: Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού από την ΕΜΥ για Παρασκευή και Σάββατο

      emy.gr Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (ΕΔΕΚ) https://www.boatfishing.gr/wp-content/uploads/2018/09/ektakto-deltio-thyellodon-an...