Τετάρτη, Ιουλίου 22, 2020

Ο ΒΑΡΒΑΡΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΚΟΜΠΑΖΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΗΓΑΓΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ

Προκλητικά γελοίο βίντεο από τον κομπλεξικό Ερντογάν για την Αγιά Σοφιά : «Ήσουν πάντα δική μας κι εμείς δικοί σου»!

Προκλητικό βίντεο από Ερντογάν για την Αγιά Σοφιά – «Ήσουν πάντα δική μας κι εμείς δικοί σου» - Media

Σε κάθε μέτωπο συνεχίζει τις προκλήσεις ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, καθώ, ς αφού έβαλε «φωτιά» στο Αιγαίο με τη Navtex νότια του Καστελόριζου, προετοιμάζεται και για την προσευχή της 24ης Ιουλίου στην Αγία Σοφία.
Μάλιστα, στο «οπλοστάσιο» προπαγάνδας της Τουρκίας μπαίνουν και … κιτς τραγούδια, όπως αυτό που ανέβασε ο Τούρκος πρόεδρος στο Twitter.
Στο βίντεο διάρκειας περίπου έξι λεπτών, διάφοροι τραγουδιστές τραγουδάνε από Αλβανικά, Αζέρικα, Κουρδικά , Μπαγκλαντές, έως και Αραβικά και εξυμνούν την Αγιά Σοφία.
Οι τραγουδιστές μιλούν για τη χαρά τους για τη μετατροπή της σε τζαμί και για την προσευχή και πως «φέραμε χαιρετισμούς από τη Μέκκα, το Αλ Ακσα κτλ». Παράλληλα,παίζουν πλάνα τόσο από το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό της Αγίας Σοφίας.
Εντύπωση προκαλεί το σχόλιο του κομπλεξικού δικτάτορα Ερντογάν στη δημοσίευσή του: «Στον τρούλο σου να φυσήξει ο άνεμος της ελευθερίας. Εσύ ήσουν πάντα δική μας κι εμείς δικοί σου». Για ποιον άνεμο ελευθερίας μιλάει ο άνθρωπος που έχει βάλει στη φυλακή εκατομμύρια Τούρκους και Κούρδους  και εξοντώνει  όποιον τολμήσει να κάνει κάποιο σχόλιο επικριτικό εις βάρος του; Πόσο προκλητικά γελοίος  αποδεικνύεται επιπλέον όταν μιλά για αεικτησία ενός μνημείου  που κατέλαβαν οι Τούρκοι πριν από πεντακόσια χρόνια , ενώ είχε ήδη ηλικία χιλίων ετών;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καναδή ακτιβίστρια προς Μητσοτάκη: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε, έχετε το αίμα 14.000 παιδιών από την Παλαιστίνη στα χέρια σας. Πώς μπορείτε να κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη; Το Ισραήλ είναι τρομοκρατικό κράτος»

  Με μια ακτιβίστρια υπέρ της Παλαιστίνης βρέθηκε αντιμέτωπος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Καναδά, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα...