Πέμπτη, Ιουλίου 30, 2020

ΔΑΠίτης έφευγε για την ξενιτιά αλλά τον πρόλαβε ο Διγαλάκης στο πλοίο και τον έπεισε να τον προσλάβει μετακλητό στο γραφείο του



«Η ανάπτυξη θα έρθει μέσα από ανθρώπους με ικανότητες που είναι στο εξωτερικό και θα επιστρέψουν στη χώρα αν δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες» είχε τονίσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τον περασμένο Νοέμβριο σε εκδήλωση του ΕΛΚ που είχε διεξαχθεί στο Ζάγκρεμπ.
Ο κ. Διγαλάκης με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη
Στο ίδιο κλίμα και το προεκλογικό σποτ του  βουλευτή Χανίων της Νέας Δημοκρατίας κ. Βασίλη Διγαλάκη που πλέον έχει οριστεί υφυπουργός Παιδείας και θρησκευμάτων στη παρούσα κυβέρνηση.
Στο βίντεο που έχει αναρτήσει ο βουλευτής στο προσωπικό του κανάλι στο YouTube αφού μας εξηγεί ότι πάνω από μισό εκατομμύριο νέοι επιστήμονες έχουν φύγει στο εξωτερικό τονίζει ότι τώρα, η Ελλάδα τους έχει ανάγκη όσο ποτέ και ζητάει τη στήριξη μας, ώστε όλοι μαζί να σταματήσουμε αυτή την απώλεια.
Στο «συγκινητικό» αυτό προεκλογικο σποτ του κ. Διγαλάκη, πρωταγωνιστεί ένα νέο παιδί που αποχαιρετά στο λιμάνι την οικογένεια του λίγο προτού επιβιβαστεί στο πλοίο για τη… ξενιτιά. Βέβαια αυτό που δεν αναφέρει το βίντεο είναι ότι αυτός ο νέος, είναι στέλεχος της ΔΑΠ και φοιτητής του Ιδρύματος που διετέλεσε πρύτανης ο εν λόγω βουλευτής, αλλά και διορισμένος μετακλητός διοικητικός υπάλληλος στο γραφείο του υφυπουργού. (ΦΕΚ 3009/τ.Β’/25.7.2019)

Furio Guinta Disgusted Spit GIF | GfycatΟ Υφυπουργός Παιδείας Β.Διγαλάκης διορίζει στο γραφείο του τον πρωταγωνιστή του προεκλογικού του spot! (Video)



...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επιστροφή στην Άνοιξη με κακό καιρό: Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού από την ΕΜΥ για Παρασκευή και Σάββατο

      emy.gr Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (ΕΔΕΚ) https://www.boatfishing.gr/wp-content/uploads/2018/09/ektakto-deltio-thyellodon-an...