Τετάρτη, Δεκεμβρίου 25, 2019

Ο ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ, ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΚΟΥΝ;

"Oι φίλοι σας του καρτέλ κλέβουν ασύστολα"!

Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου , πρόεδρος του ομίλου εταιρειών «Μηχανική», καταγγέλλει  εκ νέου τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή,  ότι ζημιώνει τη χώρα , βοηθώντας  χαριστικά το καρτέλ στο χώρο των δημόσιων έργων να παίρνει παρανόμως  διάφορα έργα , εκτοπίζοντας τη δική του εταιρεία που τα εκτελεί ύστερα από νόμιμο διαγωνισμό.
"Oι φίλοι σας του καρτέλ κλέβουν ασύστολα"
Συνέχεια στον ακήρυχτο πόλεμο μεταξύ του επιχειρηματία και προέδρου του ομίλου εταιρειών «Μηχανική», Πρόδρομου Εμφιετζόγλου με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή έδωσε τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου ο επιχειρηματίας με επιστολή η οποία περιλαμβάνει 10 ερωτήματα και πολλές καταγγελίες.
Ο κος Εμφιετζόγλου καλεί τον υπουργό Μεταφορών να δώσει απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα και κυρίως να δώσει εξηγήσεις για μια σειρά από ενέργειες και αποφάσεις οι οποίες κατά τον επιχειρηματία ζημιώνουν τη χώρα και το Δημόσιο Ταμείο. Ο πρόεδρος του ομίλου «Μηχανική» καταλήγει πως «προφανώς ο υπουργός γνωρίζει τις αιτίες για τις οποίες “σταυρώθηκε” ο όμιλος», και συμπεραίνει «γιατί προφανώς γνωρίζατε. Για να μπορούν οι φίλοι σας του καρτέλ να κλέβουν ασύστολα».
Το πλήρες κείμενο της επιστολής του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου προς τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών έχει ως εξής:

Πηγή: zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Harakiri (Χαρακίρι 1962): Η αριστουργηματική ταινία του Masaki Kobayashi

Masaki Kobayashi,   Harakiri (Χαρακίρι 1962)   Τatsuya Nakadai, Akira Ishihama, Shima Iwashita   1. « Στην Ιαπωνία του 17ου αιώνα, ο Τσουγκο...