Κυριακή, Σεπτεμβρίου 29, 2024

Stop Exploiting Loyalty/Σταματήστε να εκμεταλλεύεστε την αφοσίωσή μας .Καμπάνια ενάντια στην αφαίρεση παροχών προς ηλικιωμένους, νέους αλλά και άτομα με ειδικές ανάγκες από τη West Ham και της Liverpool

 


Αλληλεγγύη μεταξύ των οπαδών της Liverpool και της West Ham

Αλληλεγγύη μεταξύ των οπαδών της Liverpool και της West Ham.

Την Τετάρτη το βράδυ και πριν τον αγώνα των ομάδων τους για το Carabao Cup οι Σύνδεσμοι Φιλάθλων Spirit of Shankly (SOS) και Hammers United προχώρησαν σε μια από κοινού διαμαρτυρία για τις τιμές των εισιτηρίων έξω από το Anfield.

Την κίνηση τους αυτή χαιρέτησε και ο Σύνδεσμος φιλάθλων της Manchester City, MCFC Fans Support Foodbank με τον εκπρόσωπο τους να επαινεί τους αντίστοιχους των Liverpool και West Ham δηλώνοντας πως: “οι εχθροί μας δεν βρίσκονται στις κερκίδες των γηπέδων αλλά στα διοικητικά συμβούλια των ομάδων».

Οι Hammers United που εδώ και καιρό έχουν ξεκινήσει μια καμπάνια ενάντια στην αφαίρεση παροχών προς ηλικιωμένους, νέους αλλά και άτομα με ειδικές ανάγκες όσο αφορά τη West Ham αυτή τη σαιζόν θα συνεχίσουν να προωθούν τα αιτήματα τους.

Οι οπαδοί του Spirit of Shankly συμφώνησαν να υποστηρίξουν την συγκεκριμένη καμπάνια και έτσι οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων ενώθηκαν κάτω από ένα μεγάλο πανό που έγραφε ‘Stop Exploiting Loyalty’ στο σημείο συγκέντρωσης τροφίμων για την Foodbank του Liverpool έξω από το Kop.

Η κίνηση αυτή ακολούθησε αντίστοιχες προσπάθειες των οπαδών των Hammers, να κάνουν γνωστό το πρόβλημα, στις οποίες άφησαν ελεύθερα μαύρα μπαλόνια στους εντός έδρας αγώνες της Λονδρέζικης ομάδας, και στα οποία υπήρχαν τυπωμένα συνθήματα όπως  ‘σώστε τις παροχές’ και ‘stop exploiting loyalty’.

Η καμπάνια αυτή έχει ως στόχο να αναγκάσει το διοικητικό συμβούλιο της West Ham να αναιρέσει την απόφαση της για την αφαίρεση προνομιών και παροχών προς τους φιλάθλους με ειδικές ανάγκες, τους νέους κάτω των 18 ετών αλλά και αυτούς με ηλικία άνω των 66 χρονών.

Η Hammers United θεωρεί πως τέτοιες αλλαγές είναι άδικες και εκμεταλλεύονται την πίστη των οπαδών προς τις ομάδες τους. Η συνεργασία τους με την SOS ελπίζουν πως θα στείλει ένα πολύ δυνατό μήνυμα για την ενότητα των φιλάθλων απέναντι στις απαράδεκτες αυξήσεις των εισιτηρίων.

Ο εκπρόσωπος της SOS δήλωσε: «Παρέχουμε την αλληλεγγύη μας στη Hammers United στον αγώνα για δίκαιες τιμές εισιτηρίων. Υπάρχει μια προβληματική τάση στις ομάδες της Premier League για την αφαίρεση προνομίων και αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων συλλογικά. Οι πρακτικές αυτές θυμίζουν καρτέλ και αγνοούν την πίστη των φιλάθλων, ειδικά αυτών με ειδικές ανάγκες, των ηλικιωμένων και των εφήβων

«Είναι σημαντικό για τους φιλάθλους όλων των ομάδων να ενωθούν και να αντισταθούν σε αυτές τις πρακτικές εξασφαλίζοντας πως η πίστη μας προς τις ομάδες δεν θα αποτελέσει εργαλείο εκμετάλλευσης. Το ποδόσφαιρο ανήκει στο λαό και οι φίλαθλοι αξίζουν δικαιοσύνη και σεβασμό

Κατά τη διάρκεια της κοινής τους διαμαρτυρίας οι SOS και Hammers United κατάφεραν να συγκεντρώσουν περισσότερες από 20.000 υπογραφές προκειμένου να προωθήσουν τα αιτήματα τους.

________________________________

Stop Exploiting Loyalty: Seee=>Hammers and Reds join forces ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Still-life in Painting of 1950-1990s /H "Νεκρή φύση" στη ζωγραφική των δεκαετιών 1950-1990 στη Σοβιετική Ένωση. The Leningrad School. Parts 1,2,3

Η Σχολή Ζωγραφικής του Λένινγκραντ είναι ένα φαινόμενο που αναφέρεται σε μια μεγάλη ομάδα ζωγράφων που αναπτύχθηκε στο Λένινγκραντ γύρω απ...