Τετάρτη, Αυγούστου 14, 2024

Η φωτιά στην Αττική και ο δείκτης νοημοσύνης του υπουργού Βασίλη Κικίλια , που επαίρεται ότι εντόπισε αστραπιαία τη φωτιά στον Βαρνάβα , αλλά την έσβησε(;) μετά από δύο ημέρες


  ΠΟΙΟ ΔΕΙΚΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ Ο  ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ , ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΟ "Χ" , ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ  ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ;
https://www.beezdom.com/wp-content/uploads/2020/12/5308b9e0a3ed8383f92f95edc64e171e.jpg

καυστικά πικρόχολα. Ένα βίντεο από drone ανήρτησε στην πλατφόρμα Χ ο Βασίλης Κικίλιας προκαλώντας τη νοημοσύνη των πολιτών και πυροδοτώντας οργισμένα αλλά και χιουμοριστικά σχόλια.

***********************

Τη Χίο επισκέπτεται ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας -  Financial Report 

Βασίλης Κικίλιας: "Άμπαλο" τον έλεγαν, όταν έπαιζε μπάσκετ . Τώρα αποδεικνύεται ότι είναι και άμυαλος. 

*************************************


Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, ανέβασε ένα βίντεο από drone το οποίο ήταν στην Πάρνηθα και το οποίο φαίνεται ότι εντόπισε την πρώτη εστία φωτιάς στον Βαρνάβα το μεσημέρι της Δευτέρας (12/8) στις 15:06 το μεσημέρι.

Το βίντεο Κικίλια αναφέρει ότι 4 λεπτά μετά έφτασε το πρώτο πυροσβεστικό ελικόπτερο και 1 λεπτό μετά έκανε την πρώτη ρίψη νερού. Το βίντεο κλείνει αναφέροντας ότι 7 λεπτά μετά έφτασαν στον Βαρνάβα και οι πρώτες επίγειες δυνάμεις.

Η ανεκδιήγητη ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια δεν λέει βέβαια ότι μετά από 24 ώρες η φωτιά είχε φτάσει από τον Βαρνάβα στα Βριλήσσια και το Χαλάνδρι προκαλώντας τον θάνατο μιας 65χρονης εργαζόμενης, μητέρας δύο παιδιών, καθώς για πρώτη φορά το πύρινο μέτωπο έφτασε μέσα στον οικιστικό ιστό της πόλης.

Η ανάρτηση του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας προκάλεσε την έκρηξη οργής των χρηστών στα social media αλλά και εξαιρετικά χιουμοριστικά σχόλια για την τρομερή αποτυχία του αρμόδιου υπουργού της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Κασσελάκης είναι εδώ. Εσείς πού είστε;

  Ο Κασσελάκης είναι εδώ. Εσείς πού είστε; Θανάσης Καρτερός avgi.gr   ~3 λεπτά ...