Σάββατο, Αυγούστου 17, 2024

DJ Bob Sinclar στη Μύκονο : «Γαμώτο, νιώθω τόσο καταθλιπτικά απόψε. Είναι εφιάλτης. Ήταν το χειρότερο σετ της καριέρας μου».

 


DJ Bob Sinclar / Έπαθε κατάθλιψη μετά από εμφάνιση στην Μύκονο - «Ήταν το χειρότερο σετ της καριέρας μου»DJ Bob Sinclar

@bobsinclar

🤣🤣🤣🤣

♬ son original - Bob Sinclar

Ο γνωστός Γάλλος DJ Bob Sinclar μοιράστηκε βίντεο στο Instagram όπου ανέφερε ότι η εμφάνισή του στη Μύκονο ήταν «εφιάλτης» και ότι νιώθει «κατάθλιψη»

Ο γνωστός Γάλλος DJ Bob Sinclar, μετά από την πρόσφατη εμφάνισή του στη Μύκονο, μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram όπου εξέφρασε έντονα συναισθήματα απογοήτευσης και κατάθλιψης. Αντί για τον ενθουσιασμό που συνήθως βιώνει από τα live set του, αυτή τη φορά βρέθηκε να κοιτάζει ένα «πέλαγος από κινητά» και ακίνητα σώματα, μια εμπειρία που τον επηρέασε βαθιά ψυχικά.

Ο διάσημος DJ ξεκίνησε λέγοντας: «Γαμώτο, νιώθω τόσο καταθλιπτικά απόψε. Είναι εφιάλτης. Ήταν το χειρότερο σετ της καριέρας μου». Στη συνέχεια, περιέγραψε πώς το κοινό ήταν εντελώς αδιάφορο, παρά τις προσπάθειές του να αλλάξει είδη μουσικής και να παίξει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.
 

Πρόσθεσε ότι, παρά την προσπάθειά του να ενθουσιάσει το κοινό παίζοντας επιτυχίες όπως το «World, Hold On» και το «Love Generation», οι αντιδράσεις ήταν ανύπαρκτες, αφήνοντάς τον να αναρωτιέται αν φταίει ο ίδιος. Η εμπειρία αυτή ήταν τόσο αρνητική που τον έκανε να δηλώσει ότι ένιωθε σε «κατάθλιψη» και ότι ήταν μια «καταστροφή».

Σε συνέχεια του βίντεο, πρόσθεσε: «Νιώθω τόσο καταθλιπτικά αυτή τη στιγμή, είναι καταστροφή». Ακόμα, άρχισε να αμφισβητεί τον εαυτό του, αναρωτώμενος μήπως το λάθος ήταν δικό του. «Οι DJs βγαίνουν από τα σετ και λένε ότι 'Ήταν απίστευτο, η καλύτερη βραδιά της ζωής μου,' αλλά εγώ δεν έχω νιώσει ποτέ τόσο βαρετά,» κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αλεξάντρ Σκριάμπιν : Sonata No. 1 in F minor, Op. 6

Ο Αλεξάντρ Νικολάεβιτς Σκριάμπιν, ήταν Ρώσος συνθέτης και πιανίστας. Ο Σκριάμπιν υπήρξε ένας από τους πιο καινοτόμους και αμφιλεγόμενους ...