Δευτέρα, Αυγούστου 19, 2024

Γιατί παραπονιέστε ;Η Ελλάδα καίγεται μόνο δυο μήνες το χρόνο, τους υπόλοιπους δέκα είναι μία χαρά...

 Φωτιές / Ο Ατζαράκης σε ρόλο κυβερνητικού εκπροσώπου – «Η Ελλάδα καίγεται δυο μήνες το χρόνο, τους υπόλοιπους δέκα;»


 

Τις διαρκείς δικαιολογίες τις οποίες επικαλείται η κυβέρνηση για την διαχρονική ανετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού αναφορικά με την αντιμετώπιση των πυρκαγιών σχολιάζει με νέο βίντεό του ο κωμικός Διονύσης Ατζαράκης.

 Παίζοντας  τον ρόλο των κυβερνητικών εκπροσώπων, κονιορτοποιεί με καυστικό τρόπο και έξυπνες λεκτικά χρονικές μεταβάσεις τους κυβερνητικούς ισχυρισμούς για τα χιλιάδες καμμένα στρέμματα ανά τα χρόνια. Οι ισχυρισμοί αυτοί στερεότυπα  συγκλίνουν στο γεγονός ότι η κυβέρνηση στα χειρότερα κάνει πάντα  «ό,τι μπορεί», υποσχόμενη όμως κάθε φορά πως «του χρόνου θα είναι καλύτερα». Μόνο που αυτά γίνονται χειρότερα .

Εμείς θυμίζουμε  ενδεικτικά μερικές από τις ασύλληπτες , στην κοινή λογική για αποτελεσματική διοίκηση, καταστροφές που συνδέονται με αυτήν την κυβέρνηση των αρίστων : Η μεγάλη φωτιά στην Αττική (κτήμα Τατοΐου κλπ), η φωτιά που κατέκαψε το Δάσος της Δαδιάς , η τρομερή φωτιά στην Εύβοια  , η  φωτιά που κατέκαψε τη  Ρόδο , η πρόσφατη στην Αττική.

Δείτε το βίντεο του Διονύση Ατζαράκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Θύμιος και η Αστέρω παίζουν στο ψυχόδραμα του ΣΥΡΙΖΑ

  Ο ΣΥΡΙΖΑ και η πανούργα Σταματίνα Θανάσης Καρτερός Η ΑΥΓΗ avgi.gr  (INTIME NEWS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ) Και έχει πλαντάξει στο δάκρυ ...