Τρίτη, Αυγούστου 20, 2024

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ : ο απαισιότατος Πινόκιο της πολιτικής μας ζωής

 https://tvxs.gr/app/uploads/2024/07/GEWRGIADIS.jpg

Άδωνις για νοσοκομείο Κω / Είπε ψέματα ακόμη και για την ηλικία του ασθενούς!

Στη χθεσινή του ανακοίνωση- απάντηση στην κριτική του ΣΥΡΙΖΑ για τον γυναικολόγο που υποχρεώθηκε να κάνει τον καρδιολόγο,  ο υπουργός Υγείας δεν είναι μόνο ότι πολυλογεί ασκόπως, τελικά για να επιβεβαιώσει πλήρως το ρεπορτάζ του Tvxs. Λέει και ανακρίβειες, ακόμη και για την ηλικία του ασθενούς! Γιατί άραγε;

Στην ανάρτηση του, ο Αδωνις ο Εξολοθρευτής (της Υγείας), γράφει: «Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε στις 15 Αυγούστου προσήλθε περιστατικό 48 ετών με ενδείξεις εμφράγματος».

Τα πλήρη στοιχεία του ασθενούς είναι στην διάθεση στη διάθεση του Tvxs κι η αληθινή ηλικία του Α.Γ. είναι 62 ετών. (ημερομηνία γεννήσεως 30 Αυγούστου 1962). Σου λέει είναι καλύτερα να φαίνεται ότι είναι πριν την εμμηνόπαυση, μιας και τον είδε γυναικολόγος!

Διαβάστε: Νοσοκομείο Κω / Ο Άδωνις Γεωργιάδης επιβεβαιώνει πλήρως το ρεπορτάζ του Tvxs

Το μόνο που τον σώζει είναι η προστασία του από τα μέσα του Πέτσα και εδώ δώστε προσοχή.

Στην αρχή α φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ αποσιώπησαν την είδηση, ενώ σημειώθηκε αγωνιώδης προσπάθεια να αποσυνδέσουν το λήμμα Γεωργιάδης Άδωνις-Σπυρίδων και το λήμμα Κως.

Εμφανίστηκαν λοιπόν αρχικά καταιγιστικά δημοσιεύματα με την συγκλονιστική είδηση ότι ο κ. Γεωργιάδης ξανανοίγει το «Φλέμινγκ»! Το νοσοκομείο που βρίσκεται στους πρόποδες του Πεντελικού και έκλεισε προληπτικά λόγω πυρκαγιάς.

Γιατί άραγε κύριε Αναγνώστα, αποτελεί είδηση ότι μετά το σβήσιμο της φωτιάς, αυτό επαναλειτουργεί; Και τι ακριβώς συνεισέφερε ο κ Υπουργός σε αυτό; Μήπως είχε σκεφτεί προσώρας να το κλείσει και αυτό, μετά την φωτιά;

Ο λόγος αυτών των δημοσιευμάτων ήταν ένας κι απλός. Η επιβολή του διδύμου Γεωργιάδης – Φλέμινγκ να καλύψει στα μάτια σου το Γεωργιάδης-Κως!

Ακολούθησε, στην ίδια γκαιμπελική γραμμή (εσείς δεν είστε κ Υπουργέ μου, που θα ξανάρθετε και θα τρέμει η γης;), η σύνδεση Γεωργιάδη με λίστα γάμου Κασσελάκη. Κάπως καλύτερα πήγε αυτό από το Φλέμινγκ, αλλά έλα που το τεστ κυήσεως στο έμφραγμα συνέχιζε κι έσπαγε ταμεία.

Οπότε δύο μέρες μετά το τραγικό συμβάν ο κωμικοτραγικός Υπουργός αναγκάστηκε να απαντήσει και πλέον έχουμε την μαγική εικόνα. Μια σειρά ΜΜΕ που είχαν υποστεί 48ωρη αφωνία βγήκαν πλέον με τίτλους: ΑΠΑΝΤΑ ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ κοκ. Το αν είχαν βγάλει κιχ επί δύο μέρες, ο ευφυής καταναλωτής επικοινωνίας το ελέγχει μόνος του, αν φυσικά δεν βαριέται.

Παρότι συλληφθείς με την γίδα στην πλάτη, ο Εξολοθρευτής ειρωνεύεται στις φιλόξενες στήλες του συμπολιτευόμενου τύπου το ενδιαφέρον όλων των άλλων για την τύχη ενός ανθρώπου που συνάντησε πρώτη φορά καρδιολόγο πολλές ώρες μετά την έναρξη της συμπτωματολογίας του (γερό κόκκαλο). Μας διαβεβαιώνει, εμάς τους υποκριτές αυτός ο φιλαλήθης υπουργός, ότι ο ασθενής για τον οποίο «υποκριτικώς» ενδιαφερθήκαμε, διασώθηκε προ πολλού και χαίρει άκρας υγείας. No problem δηλαδή!

Στην πραγματικότητα ο Α.Γ., το γερό κόκκαλο, νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ κι εξ όσων γνωρίζουμε στη ΜΕΘ δεν σε κρατάνε για πλάκα ούτε επειδή έπιασες παρέα με τους διπλανούς διασωληνωμένους και παίζετε τάβλι.

Ας αφήσει τις ιατρικές προγνώσεις περί μελλοντικής ίασης σε άλλους καταλληλότερους, γιατί πάει γρουσουζιά. Αυτή την απρεπή μεταχείριση βαρέως πάσχοντος ούτε γυναικολόγος δεν θα την έκανε.

Διαβάστε: Νοσοκομείο Κω / Νέα προσπάθεια Γεωργιάδη να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα

Όταν ο ευφυής αναγνώστης ελέγχει το ιστορικό Γεωργιάδη, ανακαλύπτει ότι πρόκειται για Πινόκιο. Μόνο το τελευταίο εξάμηνο έχει συλληφθεί να ψεύδεται σε θέματα της αρμοδιότητας του όταν, παραδείγματος χάριν, ισχυρίστηκε ψευδώς ότι ο αυτόχειρας καρκινοπαθής του Ηρακλείου έχασε το ραντεβού με δική του ευθύνη.

Αποκρύπτοντας ότι θα έπρεπε να έχει εξεύρει με ίδια μέσα το φάρμακο των μόλις (;) 11 ευρώ και το οποίο για λόγους κερδοσκοπίας δεν κυκλοφορούσε στην αγορά. Όπως απέδειξε η κόρη του θανόντος δεν προσήλθε στο ραντεβού γιατί δεν είχε καταφέρει να το βρει κι έβαλε τέλος στην ζωή του.

Είπε ψέματα στην ΕΡΤ ότι ο θάνατος από φωτοβολίδα νέου ανθρώπου την Κυριακή των Αποκρεών στον Άγιο Νικόλαο, σε νοσοκομείο χωρίς αναισθησιολόγο και χειρουργό, οφειλόταν στο ότι τάχα δεν εφημέρευε το νοσοκομείο. Στην πραγματικότητα, κι αυτό όπως όλα τα νομαρχιακά νοσοκομεία, εφημερεύει καθημερινώς όπως εύκολα διαπιστώνει κανείς στην ιστοσελίδα του.

Είπε ψέματα ότι τάχα ίσχυε ένα αυστηρό ιατρικό πρωτόκολλο που εμπόδιζε την εισαγωγή μη διασωληνωμένου ασθενούς σε ΜΕΘ (θάνατος Καλλιάνου). Όταν κλήθηκε να δώσει το πρωτόκολλο στην δημοσιότητα, έκανε τον Κινέζο.

Είπε ψέματα ότι ήταν ένας κανονισμός της ΟΥΕΦΑ, που ανάγκαζε το ελληνικό κράτος να παραχωρεί στους VIP ενοίκους συγκεκριμένων ξενοδοχείων προτεραιότητα στα Επείγοντα του Ευαγγελισμού !

Διαβάστε: ΣΥΡΙΖΑ / Τον Άδωνι – εξολοθρευτή της Υγείας, ακολουθεί ο Άδωνις ο φαιδρός

Για το θέμα του γυναικολόγου-καρδιολόγου της Κω, φυσικά δεν μπορούσε να το διαψεύσει. Άλλωστε η χθεσινή ανακοίνωση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για το θέμα καταλήγει:

«Για τις λεπτομέρειες αντιμετώπισης του συγκεκριμένου περιστατικού, της αεροδιακομιδής, νοσηλείας του κλπ. υπάρχουν οι ηχογραφημένες συνομιλίες του θεράποντα γυναικολόγου με το Νοσοκομείο του Ηρακλείου και το ΕΚΑΒ, των οποίων την απομαγνητοφώνηση μπορεί και πρέπει να διατάξει άμεσα ο Εισαγγελέας, κάτι που θα βάλει τον κάθε κατεργάρη Υπουργό στην θέση του, δηλαδή σπίτι του ή στη σχολή ρητορείας που διαθέτει.»

Τέλος, γιατί είπε ανακρίβειες ακόμη και για την ηλικία του ασθενούς; Μάλλον το ψέμα του έχει γίνει συνήθεια. Μπορεί και στα μαθήματα αρχαιολατρίας να το είχε μάθει: «Έξις δευτέρα φύσις»

Υ.Γ. Προσφορά του καταστήματος είναι η φωτό με τους πέντε (5) βουλευτές Δωδεκανήσου (ο ένας ΠΑΣΟΚ) που μάλλον έχουν πάει στον Ωτορινολαρυγγολόγο (ΩΡΛ) της Κω λόγω αφωνίας. Δεν έχει ΩΡΛ το Νοσοκομείο Κω; Λεπτομέρειες. Ας ρίξει μια ματιά ο γυναικολόγος…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα καλύτερα του HANDEL σε πενήντα λεπτά!| ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΤΕ τους κρυμμένους θησαυρούς μιας ιδιοφυΐας από την περίοδο του μπαρόκ ( Baroque Classics)

Γκέοργκ Φρίντριχ Χέντε λ(1685-1759) Λίστα κομματιών:   00:00:00 | 1. Lascia Chio Pianga από την Opera Rinaldo 00:01:33 | 2. Μουσική για το...