Δευτέρα, Αυγούστου 19, 2024

Alain Delon est mort!Αφιέρωμα ταινιών της εμβληματικής περσόνας του Ευρωπαϊκού και Παγκόσμιου κινηματογράφου: 1. Ο Αστυνόμος (1970)

Πέθανε ο Αλέν Ντελόν σε ηλικία 88 ετών

Αλέν Ντελόν: Ωραίος, σκληρός και αδίστακτος – Η ταραχώδης ζωή του

Αλέν Ντελόν: Ωραίος, σκληρός και αδίστακτος - Η ταραχώδης ζωή του

********************

MIA TAINIA TOY DELON  ΑΠΟ ΤΗΝ "ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕΛΒΙΛ"https://www.athinorama.gr/lmnts/events/cinema/1000784/poster.jpg?format=webp&Un Flic/Ο αστυνόμοςΜπάτσος (1972)

D'este Viver Aqui Neste Ecrã Descripto — 2️⃣5️⃣ Un flic (1972) Η ληστεία της Τράπεζας μιας μικρής πόλης καταλήγει στον τραυματισμό ενός από τους ληστές. Τα λάφυρα της ληστείας αποτελούν την απαρχή μιας ακομα θεαματικότερης κλοπής!

 Ο Simon,είναι ο αρχηγός της συμμορίας και ιδιοκτήτης ενός Παρισινού κέντρου διασκέδασης...

Πρέπει να αντιμετωπίσει τον αστυνομικό επιθεωρητή Edouard Colemane, ο οποίος είναι αδελφικός φίλος του.. FilmBoy: Ο Αστυνόμος - Un Flic (A Cop) (1972)Ο Μπάτσος είναι αστυνομική ταινία Γαλλικής παραγωγής 1972. Η σκηνοθεσία και το σενάριο είναι του Ζαν-Πιέρ Μελβίλ και πρωταγωνιστούν οι Αλέν Ντελόν, Κατρίν Ντενέβ και ο Ρίτσαρντ Κρένα. Στις δύο προηγούμενες ταινίες που συνεργάστηκε ο Αλέν Ντελόν με τον Ζαν-Πιερ Μελβίλ.....[...................] 

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 25 Οκτωβρίου 1972 (Γαλλία)
Διευθυντής: Ζαν-Πιέρ Μελβίλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Vincenzo Capezzuto - LIVE VIDEO 🎶

Vincenzo Capezzuto (Bio) sings 'La Llorona' (trad.from Mexico) Δείτε : Τα δάκρυα της Llorona, Tears of Llorona  Εnsemble L'Arpeg...