Κυριακή, Αυγούστου 04, 2024

ΜΟΥΣΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟΥ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ

Το Bad Romance: Women's Suffrage είναι ένα μουσικό βίντεο-παρωδία ,που αποτίει φόρο τιμής στην Alice Paul και τις γενιές γενναίων γυναικών που ενώθηκαν στον αγώνα για την ψήφιση της 19ης Τροποποίησης, δίνοντας στις γυναίκες το δικαίωμα ψήφου το 1920.

 

Το "Too Late To Apologize: a Declaration" είναι το πρώτο σατιρικό βίντεο του Soomo και αποτελεί μέρος της συνεχούς προσπάθειάς μας να διευκολύνουμε τη μάθηση με δημιουργικούς, καινοτόμους τρόπους. Το Soomo Learning δημιουργεί διαδικτυακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που φέρνει τους καλύτερους πόρους Ιστού στην τάξη του κολεγίου.

 Μάθετε περισσότερα για το Soomo Learning στο soomolearning.com Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με το αρχικό βίντεο που προκάλεσε αυτή την παρωδία, θα πρέπει να παρακολουθήσετε το πρωτότυπο της Lady Gaga (συμβουλή περιεχομένου για υποβλητικές/βίαιες εικόνες). Το τραγούδι "Bad Romance" by Lady Gaga πήγε στο νούμερο ένα σε 17 χώρες και έφτασε στο νούμερο 2 στο αμερικανικό Billboard Hot 100. Το βίντεο κέρδισε ένα Grammy και επτά MTV Video Music Awards.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Με Εκαναν Εγκληματια / They Made Me a Criminal (1939)

Με Έκαναν Εγκληματία / They Made Me a Criminal (1939) Αμερικανική δραματική ταινία του 1939 , σε σκηνοθεσία Μπάσμπι Μπέρκλεϊ και με πρωταγω...