Κυριακή, Ιουλίου 07, 2024

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ S10E32: ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ 41%

Την ώρα που η κοινωνία ανυπομονεί να μάθει για τις εξελίξεις στην κεντροαριστερά, αντί να πούμε ποιος έβρισε ποιον, που είναι γενικά κι εμάς το αγαπημένο μας θέμα, το κουτσομπολιό, θα εξηγήσουμε τι μέτρα πήρε η κυβέρνηση σε αυτό το διάστημα. Τι έχει περάσει, που λέμε, γιατί δεν έχει περάσει και λίγα. Γιατί σημασία δεν έχει αν πέφτει κανείς, σημασία έχει να σηκωθεί. Και τώρα που λέμε να σηκωθεί, θα ασχοληθούμε με το θέμα «Τζέισον Μομόα της ελληνικής επικαιρότητας», το θέμα που ανεβάζει τα επίπεδα υγρασίας στα όρια της πλημμύρας. Ίσως το οικονομικό μέτρο που μας ενθουσίασε περισσότερο από κάθε άλλο. Μια λέξη πιο αμετάφραστη και από το φιλότιμο και τη μπέσα μαζί:
Τεκμαρτό εισόδημα στους ελεύθερους επαγγελματίες. Και μετά 6ήμερη εργασία, υπερκέρδη, ακρίβεια, και μαζί μερικά από τα πιο αγαπημένα σας θεματάκια του σαββατοκύριακου: ιδιωτικοποίηση υγείας και παιδείας. Ό,τι χρειάζεται για ένα ανέμελο, κεφάτο σαββατοκύριακο.

Συγγραφική Ομάδα:
 
Χάρης Ζάβαλος
Θάνος Καμήλαλης
Ήρα Κατσούδα
Γωγώ Κριεμπάρδη
Κωνσταντίνος Πουλής
Νεκταρία Ψαράκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Traffic (2000) : Μία συγκλονιστική ταινία σαν ντοκιμαντέρ για τα ναρκωτικά

  Το Traffic είναι μια κινηματογραφική αμερικανική ταινίου είδους εγκληματικού δράματος του 2000 σε σκηνοθεσία του Στίβεν Σόντερμπεργκ και...