Παρασκευή, Ιουνίου 09, 2023

Δημήτρης Μαύρος (MRB) για τη Ν.Δ. «Πρώτον, υπάρχουν πλέον έντονες ενδείξεις διαφθοράς. Δεύτερον, δεν αντιμετωπίστηκε αποτελεσματικά η ακρίβεια και, τρίτον, υπάρχει η αίσθηση ότι η ΝΔ στηρίζει τους πλούσιους και ισχυρούς».


Δημήτρης Μαύρος / Διαφθορά, ακρίβεια, στήριξη των πλούσιων και ισχυρών τα τρία προβλήματα της ΝΔ


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΥΡΟΣ MRB
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει κόμμα εξουσίας, τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας δημοσκοπήσεων MRB

Την εκτίμηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει κόμμα εξουσίας διατύπωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας δημοσκοπήσεων MRB Δημήτρης Μαύρος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση με την φράση «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το αμέσως επόμενο κόμμα εξουσίας». 

 Παράλληλα, μιλώντας στο «Κόκκινο» και στους Γιώργο Τραπεζιώτη και Γιώργο Μελιγγώνη, ο κ. Μαύρος επισήμανε πως «αυτό που πληρώνει τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τα 2 χαμένα χρόνια 2019-2021». «Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι είναι συστημικό κόμμα, δεν έχει το περιθώριο να μην μιλάει ενεργητικά για το τι προτείνει για τα προβλήματα του τόπου, πρόσθεσε ο γνωστός δημοσκόπος. 

Ερωτηθείς για τη ΝΔ, εντόπισε τρία προβλήματα που «έχουν αρχίσει να φαίνονται έντονα», όπως είπε: «πρώτον, υπάρχουν πλέον έντονες ενδείξεις διαφθοράς. Δεύτερον, δεν αντιμετωπίστηκε αποτελεσματικά η ακρίβεια και, τρίτον, υπάρχει η αίσθηση ότι η ΝΔ στηρίζει τους πλούσιους και ισχυρούς».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΕΤΕΥΞΗ ΣΕ  PODCAST

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Κασσελάκης είναι εδώ. Εσείς πού είστε;

  Ο Κασσελάκης είναι εδώ. Εσείς πού είστε; Θανάσης Καρτερός avgi.gr   ~3 λεπτά ...