Πέμπτη, Ιουνίου 15, 2023

«Η Ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα, αλλά τη δουλίτσα που ανέλαβε η Ντόρα και αναμασούν τα πρόθυμα κανάλια ας την «κόψουμε μαχαίρι». Τώρα.»

Ο προδότης ΣΥΡΙΖΑ

Δεν άκουσε τον Τσίπρα ο Πετρόπουλος; Αδιανόητες δηλώσεις για σκηνοθετημένο  πόλεμο στον Έβρο - DailyPost.grΑνδρέας Πετρόπουλος 
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
(ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ)

Δέκα μέρες πριν τη δεύτερη κάλπη της 25ης Ιουνίου το βαθύ κράτος, η κυβέρνηση Μητσοτάκη, το Μαξίμου Α.Ε. μαζί με τα αφεντικά (τους νταβατζήδες, που έλεγε ο παθών δικός τους Κ. Καραμανλής) των καναλιών εξαπολύουν την τελική επίθεση με στόχο τον καταποντισμό του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ «είναι προδοτικό κόμμα» διαλαλούν καθημερινά οι τελάληδες, αναμασώντας τα επιχειρήματα της Ντόρας και της Βούλτεψη.

Το σχέδιο κορυφώνεται με τόνους λάσπης και εξοντωτικής προπαγάνδας αρχικά για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στον Νομό Ροδόπης και συνεχίζεται με την «απονομιμοποίηση» του ΣΥΡΙΖΑ από την πολιτική τάξη πραγμάτων του αστικού κράτους.

Φαιδρό, γελοίο αλλά πραγματικό. Είναι γελοίο όπως οι φάρσες που κάνει η Ιστορία. Αλλά δείχνουν να το έχουν πιστέψει. Θέλουν, τηρουμένων των ιστορικών και άλλων αναλογιών, ο ΣΥΡΙΖΑ να πάρει τη θέση του ΚΚΕ στα τέλη του Εμφυλίου (με συμπαραστάτη σε αυτή την απίστευτη γελοιότητα τον ίδιο τον Κουτσούμπα) και να λεκιαστεί ως «αντεθνική δρώσα δύναμη». Εδώ έφτασαν με απίστευτη προπαγάνδα να φτάσουν τον Μητσοτάκη στο 41%, στον αποσυνάγωγο ΣΥΡΙΖΑ θα κωλώσουν;

Την ώρα που κανάλια και γνωστοί επιχειρηματίες στρώνουν τη νέα Βουλή με 3 και 4 κομματίδια αεριτζήδων εθνοαπατεώνων, θρησκοταλιμπάν ημιφασιστών, με λυσσαλέο τρόπο επιδιώκουν να συρρικνώσουν εκλογικά το μοναδικό κόμμα που υπερασπίστηκε, όταν κυβέρνησε, με μοναδική ωριμότητα τα πραγματικά εθνικά συμφέροντα, καταφέρνοντας τη Συμφωνία των Πρεσπών, την ουσιαστική αποθάρρυνση του Ερντογάν από θερμά επεισόδια στο Αιγαίο, τον περιορισμό των τουρκικών πλοίων, που την τελευταία τετραετία κόβουν βόλτες στην Πάρο και στη Νάξο.

Μένουν δέκα μέρες και η πλάκα πρέπει να σταματήσει. Να τη σταματήσουν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι βουλευτές του. Χθες, για παράδειγμα, όταν ζητήθηκε από τον ανεκδιήγητο Πέτσα να δείξει δήλωση του βουλευτή Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ που να έχει αναφορά σε «τουρκική μειονότητα», εκείνος κατάπιε τη γλώσσα του.

Αλλά η προπαγάνδα μένει και προσώρας θριαμβεύει. Η Ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα, αλλά τη δουλίτσα που ανέλαβε η Ντόρα και αναμασούν τα πρόθυμα κανάλια ας την «κόψουμε μαχαίρι». Τώρα.

Υ.Γ. Κάποτε ο Γρ. Λαμπράκης αντιμετώπισε μέσα στη Βουλή με τις γροθιές του έναν ταγματασφαλίτη βουλευτή Νομού Δράμας της ΕΡΕ όταν αποπειράθηκε να χτυπήσει τον Ηλ. Ηλιού και τον Αντ. Μπριλάκη. Αλλά ήταν ο Λαμπράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Θύμιος και η Αστέρω παίζουν στο ψυχόφραμα του ΣΥΡΙΖΑ

  Ο ΣΥΡΙΖΑ και η πανούργα Σταματίνα Θανάσης Καρτερός Η ΑΥΓΗ avgi.gr  (INTIME NEWS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ) Και έχει πλαντάξει στο δάκρυ ...