Τρίτη, Φεβρουαρίου 18, 2020

Στίβεν Κινγκ: "Μακριά από το Facebook!"


Ο Στίβεν Κινγκ αποσύρεται από το Facebook και προειδοποιεί τους χρήστες

2 λεπτά


Αποτέλεσμα εικόνας για Στίβεν Κινγκ 

Ο διάσημος συγγραφέας, Στίβεν Κινγκ, αποχώρησε από το Facebook, εκφράζοντας τις ανησυχίες του για τα Fake news που έχουν κατακλύσει το timeline πολλών χρηστών, αλλά και το δικό του. Ταυτόχρονα, εκφράζει τον προβληματισμό του για το αν και κατά πόσο το μέσο μπορεί να προστατεύσει τα προσωπικά δεδομένα του.
«Αποσύρομαι από το Facebook. Δεν νιώθω άνετα με τη ροή ψευδούς πληροφορίας που επιτρέπεται στην πολιτική διαφήμιση, ούτε έχω εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του να προστατέψει την ιδιωτικότητα των χρηστών του. Ακολουθήστε με (και τη Μόλι, aka The Thing of Evil) στο Twitter, αν θέλετε» έγραψε στα social media.
O 72χρονος συγγραφέας, ο οποίος έχει συγγράψει δεκάδες βιβλία, είναι πολιτικά ενεργός και εκφράζει συχνά τις απόψεις του, ειδικά όσον αφορά στον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ. Σε αντίθεση με το Facebook, το Twitter έχει απαγορεύσει όλες τις πολιτικές διαφημίσεις και όλες τις αναρτήσεις που έχουν να κάνουν με κοινωνικά ζητήματα. Επιτρέπει μόνο σε δημοσιογραφικά site να ενημερώνουν για κοινωνικά ζητήματα αρκεί να μην τάσσονται υπέρ ή κατά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΚΩΣΤΑΣ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: ΑΗΔΙΑ...

    Οργή από την εμφάνιση Καραμανλή στη Βουλή (topontiki.gr)