Παρασκευή, Φεβρουαρίου 21, 2020

Είμαστε δυο , είμαστε τρεις , είμαστε χίλιοι δεκατρείς

Οικογενειοκρατία παντού: 8+1 «Μητσοτάκηδες» ομιλητές στο 5ο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών!

Σχεδόν σύσσωμη θα βρεθεί η οικογένεια Μητσοτάκη στο 5ο Οικονομικών Φόρουμ των Δελφών και μάλιστα ως ομιλητές


Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά εννέα μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη περιλαμβάνει ο κατάλογος των επιβεβαιωμένων ομιλητών του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών που πρόκειται να λάβει χώρα τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου, καθώς εκτός από σύσσωμο το υπουργικό του συμβούλιο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα δει στο πόντιουμ πλήθος συγγενικών του προσώπων, μεταξύ των οποίων τη σύζυγό του, δύο ανιψιά του, μία αδερφή του, μία ξαδέρφη του και άλλα μέλη της οικογένειας.
Στις 5 με 8 Μαρτίου θα λάβει χώρα το Οικονομικών Φόρουμ των Δελφών, με την οργάνωση να έχει ήδη ανακοινώσει περί τα 700 ονόματα που περιλαμβάνει ο κατάλογος των επιβεβαιωμένων ομιλητών.
Μεταξύ των ομιλητών που ξεπερνούν τους 600, σύσσωμο το υπουργικό συμβούλιο, δεκάδες βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΚΙΝΑΛ, πρέσβεις, οικονομικοί παράγοντες και τραπεζίτες, πρώην υπουργοί, καθώς ένα πλήθος δημοσιογράφων και αρθρογράφων του ομίλου Αλαφούζου και άλλων φιλικά προσκείμενων μέσων ενημέρωσης.
Ωστόσο, το πέμπτο κατά σειρά Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών αναμένεται να είναι λίγο πιο οικείο για τον πρωθυπουργό, καθώς μεταξύ των ομιλητών αναμένεται να βρίσκεται πλήθος μελών της οικογένειας Μητσοτάκη.
Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, στη λίστα των ομιλητών συναντά κανείς πρόσωπα όπως της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβας Γκραμπόβσκι, της αδελφής του Αλεξάνδρας Μητσοτάκη, του ανιψιού του Κώστα Μπακογιάννη καθώς και της συντρόφου του, Σίας Κοσιώνη, της ανιψιάς του Αλεξίας Μπακογιάννη, της εξαδέλφης του Αντιγόνης Λυμπεράκη μαζί με τον σύντροφό της Πλάτωνα Τηνιό, καθώς και τον βαφτησιμιό του πατέρα Μητσοτάκη, Κώστα Συνολάκη.
Την πλήρη λίστα των καλεσμένων του Φόρουμ μπορείτε να δείτε εδώ
Πηγή: Thepressproject

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Νέος άνθρωπος με γερασμένο μυαλό

Η "πατάτα" του  Αν...