Δευτέρα, Δεκεμβρίου 17, 2018

ΕΝΑΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ" ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΙΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ

Και με το διάβολο ακόμα , αρκεί να φύγει εκείνος που μισώ!


 Όταν η αντιπάθεια εναντίον ενός κόμματος και του αρχηγού του μετατρέπει ένα έλλογο ον σε φανατικό εχθρό, που συμμαχεί ακόμα και με το διάβολο , για να τον ανατρέψει, τότε όλα τα χτυπήματα κατά του αντιπάλου γίνονται με όλα τα μέσα. 

Ο Χρ. Χωμενίδης δεν είναι τυχαίος διανοούμενος. Το οικογενειακό του "μπακράουντ"ανήκει σε έναν πολιτικό χώρο που υπέστη αμέτρητες διώξεις για τα "πιστεύω" του και την πολιτική του δράση. Ένα μεγάλο μέρος μάλιστα της πλούσιας συγγραφικής του παραγωγής εδράζεται στο "ηρωικό" αριστερό παρελθόν της δικής του οικογενειακής σάγκας. 

Ο συγγραφέας επίσης ανήκει στον κύκλο των πνευματικών όντων , καλλιτεχνών και ,που αποτελούσαν τον αυλόγυρο του Σημίτη και εξοργίζονται όταν βλέπουν να αμφισβητείται η πολιτική του ανθρώπου που μας έβαλε με ψεύτικα στοιχεία στην Ευρωζώνη και ανέχθηκε το πάρτι της μίζας και της διαφθοράς που είχαν στήσει οι στενοί συνεργάτες του .

 Είναι γνωστή τοις πάσι η αντιπάθεια που τρέφει προς τον ΣΥΡΙΖΑ ο Χρ. Χωμενίδης , όπως και πάμπολλων επίσης "αριστερών" διανοούμενων, που ζουν και υπάρχουν μόνο για να βλάπτουν το κόμμα που εδώ και τέσσερα χρόνια έχει την ευθύνη να βγάλει τη χώρα από το λάκκο των λεόντων , όπου την έριξαν τα δύο διεφθαρμένα κόμματα που άσκησαν με εναλλαγές την εξουσία από τη Μεταπολίτευση και πέρα, τινάζοντας την οικονομία στον αέρα και εξαχρειώνοντας τους Έλληνες. 

Ο Χρ. Χωμενίδης είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος , πιάνει μάλιστα ακόμα και πουλιά στον αέρα . Πώς γίνεται όμως να παριστάνει  τον εξωγήινο που έπεσε στη χώρα το 2015 και, προσπαθώντας να καταλάβει τι γίνεται εδώ πέρα, προσέφυγε στις πιο αναξιόπιστες πηγές πληροφόρησης που έβλεπε μπροστά του , οι οποίες , για κάποιο περίεργο(;) λόγο, ανήκουν όλες στα κόμματα που διέλυσαν και οδήγησαν στη χρεοκοπία την Ελλάδα. Αυτές τον διαβεβαίωσαν ότι για το χάλι που βλέπει γύρω του, την ανεργία, τη φτώχεια, την πείνα , την εξαθλίωση, τη διάλυση ή υπολειτουργία των κρατικών υπηρεσιών, τη διαφθορά, το άθλια δομημένο περιβάλλον, τα αυθαίρετα κτίσματα, τους σεισμούς, τους καταποντισμούς και τις πυρκαγιές ευθύνεται αποκλειστικά και μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Συμπέρασμα: όσα εγκωμιαστικά έχουμε να πούμε για τον καλό συγγραφέα Χωμενίδη , άλλες τόσες αρνητικές κρίσεις μπορούμε να εκφέρουμε για τον πολίτη Χωμενίδη , που διατείνεται ότι ανήκει στη χορεία των διανοουμένων που υπερασπίζονται τον ορθό λόγο και τους "ανοιχτούς" πνευματικούς ορίζοντες , αλλά βάζει πλάτη για την παλινόρθωση του πιο διεφθαρμένου καθεστώτος που γνώρισε τις τελευταίες δεκαετίες ο τόπος.

Gerontakos

 

 ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΟΛΕΡΙΚΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΧΩΜΕΝΙΔΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ Ν.Δ.

Χρ. Χωμενίδης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η πιο μισαλλόδοξη εκδοχή της αριστεράς








Πηγή: liberal.grΧρ. Χωμενίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η πιο μισαλλόδοξη εκδοχή της αριστεράς
Το κακό με το ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι αποτελεί την πιο μισαλλόδοξη εκδοχή της αριστεράς που έχει γνωρίσει ποτέ ο τόπος. Όπως ακριβώς οι ΑΝΕΛ είναι η «καρικατούρα της δεξιάς», ανέφερε ο γνωστός συγγραφέας στο βήμα του 12ου συνεδρίου και εξέφρασε την πεποίθηση ότι η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη θα σαρώσει στις εκλογές.
«Αν κάποιος γνώριζε το οικογενειακό μου παρελθόν θα περίμενε να με δει στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Ποτέ όμως ο επίγονος του "αυριανισμού" δεν θα δεχόταν κάποιον σαν εμένα», είπε ανεβαίνοντας στο βήμα του συνεδρίου της ΝΔ ο Χρήστος Χωμενίδης.
 [ΣΧΟΛΙΟ 1: Ο Χωμενίδης του υπέροχου "Σοφού παιδιού"  μας περνάει για ηλίθιους, όταν χαρακτηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ  επίγονο του αυριανισμού , απευθυνόμενος στο  ακροατήριο ενός ημιακροδεξιού πλέον  κόμματος  που αποτελεί  "τον ορισμό του αυριανισμού", κρίνοντάς το από τις θέσεις του πάνω σε θεμελιώδη προοδευτικά νομοθετήματα (ιθαγένεια, ταυτότητα φύλου, αντιρατσιστικούς νόμους κλπ)  αλλά και από τον έξαλλο και κακοήθη τρόπο με τον οποίο ασκεί την αντιπολίτευσή του (fake news, fake news, fake news...]  
Ο γνωστός συγγραφέας ξεκαθάρισε: «Δεν πρόκειται ποτέ να με δείτε να ζητώ κανενός την ψήφο. Δεν είμαι ΝΔ», συνέχισε τονίζοντας πως «είναι καιρός να τελειώνουμε με τα διχαστικά διλήμματα που έχουν γίνει προφάσεις για δημαγωγούς». Και πρόσθεσε: «Το κακό με το ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι η πρώτη φορά αριστερά, αλλά ότι αποτελεί την πιο μισαλλόδοξη εκδοχή της αριστεράς που έχει γνωρίσει ποτέ ο τόπος. Όπως ακριβώς οι ΑΝΕΛ είναι η καρικατούρα της δεξιάς».
 [ΣΧΟΛΙΟ 2: Ο Χρ.  Χωμενίδης του "Υπερσυντέλικου" κατακεραυνώνει  τα δημαγωγικά διχαστικά διλήμματα,  έχοντας προηγουμένως ακούσει χωρίς να ενοχληθεί τον εμφυλιοπολεμικό λόγο του Σαμαρά εναντίον της  κομουνιστικής συμμορίας , που θα τη στείλει στην φυλακή, και τον Μητσοτάκη να αποκαλύπτει τον ενδόμυχο πόθο του : "Θέλω να τελειώνουμε με τον ΣΥΡΙΖΑ,  όχι μόνο γι' αυτά που κάνει αλλά και γι' αυτά που πιστεύει". Να καταστρέψει δηλαδή ιδεολογικά και αξιακά την προοδευτική παράταξη*.  Αν αυτό δεν είναι υποκρισία χειρίστου είδους , τότε τι είναι;  
Ο κ. Χωμενίδης  προέβλεψε: «Δεν διατηρώ καμία αμφιβολία ότι η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη θα σαρώσει στις εκλογές. Σας βλέπω όλους το βράδυ της ανοιξιάτικης Κυριακής να ευτυχείτε. Θα είμαι από απόσταση αλλά με την καρδιά μου μαζί σας».
  [ΣΧΟΛΙΟ 3: Ο Χρ. Χωμενίδης της συγκλονιστικής "Νίκης" θα χαίρεται προφανώς που θα επιστρέψουν οι "νόμιμοι ιδιοκτήτες της χώρας" στη φυσική τους θέση . Έτοιμοι πλέον να επιβάλλουν τις νεοφιλελεύθερες θέσεις τους , στο όνομα φυσικά της "ανάπτυξης" , πράγμα που σημαίνει  λιγότερο κράτος (Παιδεία, Υγεία, Κοινωνικό κράτος) ,  ασυδοσία των αφεντικών και των εργολάβων , εργασιακή ζούγκλα, διάλυση των συνταξιοδοτικών ταμείων με ασφαλιστικό τύπου  Πινοσέτ),  απόλυτη επιβολή των συντηρητικών ιδεών σε όλους τους θεσμούς κλπ ]
Ανέφερε παράλληλα ότι «τα αληθινά ζόρια θα ξεκινήσουν με τη νίκη της ΝΔ» και αναρωτήθηκε: «Έχετε σκεφτεί τι θα συμβεί αν δεν καταφέρει η πατρίδα βγει με ανεκτούς όρους στις αγορές;».
Υπογράμμισε επίσης ότι τον βρίσκει σύμφωνο «ο στόχος του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ανασύνταξη, την παλιγγενεσία της μεσαίας τάξης».
  [ΣΧΟΛΙΟ 4: Θυμίζω ότι  καημένη μεσαία τάξη , για την οποία τόσο πολύ κόπτονται όλοι οι θρηνωδοί της γαλαζοπράσινης νομενκλατούρας του παλιού καθεστώτος, είναι όλοι αυτοί (γιατροί, μηχανικοί, δικηγόροι, ελεύθεροι επαγγελματίεςς κλπ) που δήλωναν μέχρι σήμερα εισόδημα μεταξύ 3000-8000 Ευρώ το... χρόνο!
Φυσικά, λέξη δεν λέμε  για τα επιτεύγματα της κυβέρνησης στον τομέα της καταπολέμησης της ακραίας φτώχειας,το Κοινωνικό Επίδομα Αλληλεγγύης, τα σχολικά γεύματα, τα κοινωνικά μερίσματα  που ανακουφίζουν επί τρία χρόνια εκατομμύρια νοικοκυριών και τόσα άλλα που δείχνουν και το φιλολαϊκό της στίγμα...  ]


ΥΓ.  Ο  Χρίστος Χωμενίδης του έξοχου "Φοίνικα"  άκουσε τους ΣαμαροΜητσοτάκηδες να κατακεραυνώνουν τη Συμφωνία των Πρεσπών με ακροδεξιά επιχειρήματα και να καταγγέλλουν για "προδοσία" τον Αλέξη Τσίπρα , όμως δεν είπε λέξη. Η μούγκα του μέσα στη στρούγκα της Δεξιάς πάνω στη Συμφωνία  των Πρεσπών είναι  ενδεικτική του ήθους του ανδρός και συνοψίζεται στη γνωστή θέση  κάθε συμπλεγματικού και μισαλλόδοξου ανθρώπου, προκειμένου να εξοντωθεί ο μισητός αντίπαλος:
"Και με το διάβολο ακόμα  , αρκεί να φύγει εκείνος που μισώ!". 

*Ασφαλώς ο  Χ.Χ. γνωρίζει , χωρίς να δείξει ποσώς την ενόχλησή του, πώς ονειρεύεται τη μη δημαγωγούμενη Δημοκρατία μας  ο Βορίδης, όταν με το καλό έρθουν στα πράγματα οι πραγματικοί δημοκράτες : " Όταν θα αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πρέπει να κάνει παρεμβάσεις στο κράτος και στους θεσμούς, για να μην ξαναέρθει η Αριστερά στην εξουσία γιατί οι ιδέες της είναι ελαττωματικές."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο πιο ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ τραγούδι που έγινε ποτέ δημιουργημένο μέσω Τεχνητής Νοημοσύνης

  Tο πιο ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ τραγούδι που έγινε ποτέ δημιουργημένο μέσω Τεχνητής Νοημοσύνης [Η Μουσική, οι στίχοι και τα γραφικά  δημιουργήθηκαν εξ ο...