Παρασκευή, Δεκεμβρίου 21, 2018

ΟΥΚ ΑΠΕΣΒΕΤΟ ΤΟ ΛΑΛΟΝ ΥΔΩΡ


Αποτέλεσμα εικόνας για αίθουσα Μ. Ανδρόνικος του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης1. Πρόσκληση υποβολής περιλήψεων για το 1ο Συνέδριο Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υποψηφίων Διδακτόρων Κλασικής Φιλολογίας Α.Π.Θ. (5-6/4/19)

Στις 5-6 Απριλίου 2019 θα διεξαχθεί το 1ο Συνέδριο Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υποψηφίων Διδακτόρων Κλασικής Φιλολογίας Α.Π.Θ. με τίτλο: Μορφές και Τρόποι της Επιθυμίας στην αρχαία ελληνική και λατινική γραμματεία. Το Συνέδριο θα γίνει στην αίθουσα Μ. Ανδρόνικος του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης. Στόχος του Συνεδρίου είναι να δοθεί η ευκαιρία σε νέους ερευνητές να παρουσιάσουν το έργο τους και να ανταλλάξουν ιδέες και απόψεις για σύγχρονα ζητήματα που αφορούν την κλασική φιλολογία.
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να υποβάλουν μια περίληψη του θέματος που επιθυμούν να αναπτύξουν στην εισήγησή τους μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2018.
Για την υποβολή των περιλήψεων αλλά και για οποιαδήποτε απορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Οργανωτική Επιτροπή στην ηλ. διεύθυνση postgradclassics.auth@gmail.com
Για περισσότερες πληροφορίες για το Συνέδριο, βλ. συνημμένο

Συνημμένα

Πληροφορίες (pdf, 79KB)
______________________________

Αποτέλεσμα εικόνας για Ρέθυμνο2. Διεθνές επιστημονικό συνέδριο για τον Ερωτόκριτο (Ρέθυμνο, 21-23/6/2019)

Το Κέντρο Κρητικής Λογοτεχνίας οργανώνει στο Ρέθυμνο, στο Σπίτι του Πολιτισμού, στις 21, 22 και 23 Ιουνίου 2019, συνέδριο με θέμα «Ερωτόκριτος: αισθητική, ιστορία, κριτική».
Περισσότερες πληροφορίες: https://bit.ly/2BCnNA5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γρηγόρης Γεροτζιάφας: «Ήρθε η ώρα η Αριστερά και η ευρύτερη προοδευτική παράταξη να κάνουν ένα βήμα μπροστά»

Γρηγόρης Γεροτζιάφας: Τι να κάνουμε anoixtoparathyro.gr 19 Απριλίου 2024 Ήρθε η ώρα η Αριστερά και η ευρύτερη προοδευτική παράταξη ...