Σάββατο, Απριλίου 09, 2022

Έτσι κατέπεσαν τα δόλια σχέδια των Ρώσων να βγάλουν τη χώρα από τη σωστή πλευρά της Ιστορίας και σώθηκε η Δημοκρατία μας μέσω της Νέας Δημοκρατίας


Διαρκής η γελοιότητα Μαξίμου  και  ΝΕΩΝ του ολιγάρχη  επιχειρηματία Μαρινάκη…

Ξανά το  FBI (που είναι καλό για το θέμα αυτό αλλά κακό για τις αποφάσεις και τις διαπιστώσεις για το ρόλο Ελλήνων πολιτικών στο σκάνδαλο  Novartis),  ξανά ο Καλογρίτσας αλλά με ρώσικο χρήμα αυτή τη φορά κι όχι με αραβικά κεφάλαια, ξανά η "διαπλοκή" ΣΥΡΙΖΑ,  ξανά  ο Παππάς και με μικρά γράμματα η αστεία δικαιολογία της κυβέρνησης για το χθεσινό Αζοφικό αίσχος στη Βουλή.

Μαξίμου – ΝΕΑ σημειώσατε Χ

Πηγή: efsyn.gr

Φαίνεται ότι ήταν καλά πληροφορημένος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Οικονόμου όταν χθες το πρωί ταυτόχρονα με το φιάσκο στη Βουλή μοίραζε την «απελπισμένη» ανακοίνωση της κυβέρνησης για τη διαπλοκή ΣΥΡΙΖΑ πριν από επτά χρόνια με ολιγάρχη Ρώσο προκειμένου να του δοθεί η δυνατότητα χρηματοδότησης καναλιού στην Ελλάδα.

Κι αφού το in.gr χθες ξεπέρασε σε αγανάκτηση ακόμα και τα φιλορωσικά διαδικτυακά ΜΜΕ στο θέμα της ομιλίας μέλους του Τάγματος Αζοφ στην Βουλή, κάποιος στο συγκρότημα Μαρινάκη έβαλε επιτέλους σήμερα τα πράγματα στη θέση τους!

Ξανά FBI (που είναι καλό για το θέμα αυτό αλλά κακό για τις αποφάσεις και τις διαπιστώσεις για το ρόλο Ελλήνων πολιτικών στο σκάνδαλο  Novartis) ξανά Καλογρίτσας αλλά με ρώσικο χρήμα αυτή τη φορά κι όχι με αραβικά κεφάλαια, ξανά διαπλοκή ΣΥΡΙΖΑ,  ξανά Παππάς και με μικρά γράμματα η δικαιολογία της κυβέρνησης για το χθεσινό αίσχος στη Βουλή.

Η αποκαλυπτική και ανεξάρτητη δημοσιογραφία ζει το μεγαλείο της ή το μύθο της καθημερινά στην χειμαζόμενη χώρα μας.

Κρίμα που δεν θυμήθηκαν οι καλοί συνάδελφοι και τη Βενεζουέλα ή τη βίλα Τσίπρα με αφορμή την ομιλία του πολεμιστή Μιχαήλ στη Βουλή.

_____________________________ 


 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ 


ΤΙ ΝΑΖΙ ΤΟΥ ΑΖΟΦ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ  ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΠΑΛΑΚΙΕΣ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ . ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΠΟΥΤΙΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΑΛΩΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΜΑΔΟΥΡΑΙΟΙ  , ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΡΩΣΟΥ ΟΛΙΓΑΡΧΗ, ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, 2015 , ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΕ Ο  ΟΛΙΓΑΡΧΗΣ EΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ , ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΟ  MEGA ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΛΑΜΠΡΑΚΗ.

 

malofeyevΚονσταντίν Μαλοφέγιεφ:  ο Ρώσος "ολιγάρχης"  που κατηγορείται από τις ΗΠΑ ότι προσπάθησε το 2015 να στήσει ένα φιλορωσικό Συριζαϊκό-Μαδουρικό ενημερωτικό δίκτυο στην Ελλάδα  μέσω παρένθετων προσώπων, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε γιατί είχαν γνώσιν οι φύλακες , που εξουδετέρωσαν τους συνωμότες και ξανάδωσαν στους παλιούς Έλληνες ολιγάρχες επιχειρηματίες -καναλάρχες  τα κανάλια τους πλην ενός , του MEGA,  που είχε φαλιρίσει. Αυτό το έδωσαν, κάνοντάς του επιπλέον δώρο και τα έντυπα του συγκροτήματος Λαμπράκη-Ψυχάρη , Νέα , Βήμα κλπ, στον νέο  Έλληνα ολιγάρχη επιχειρηματία  και κολλητό του Κούλη Μητσοτάκη Βαγγέλη Μαρινάκη. 

Έτσι κατέπεσαν τα δόλια σχέδια των Ρώσων να βγάλουν τη χώρα από τη σωστή πλευρά της Ιστορίας και σώθηκε η Δημοκρατία μας μέσω της Νέας Δημοκρατίας 

Gerontakos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Vincenzo Capezzuto - LIVE VIDEO 🎶

Vincenzo Capezzuto (Bio) sings 'La Llorona' (trad.from Mexico) Δείτε : Τα δάκρυα της Llorona, Tears of Llorona  Εnsemble L'Arpeg...