Σάββατο, Απριλίου 30, 2022

ΕΝΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΣΚΙΤΣΟ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΕΠΟΧΗΣ

 

Άκρως επίκαιρο σκίτσο του Αρκά , που δυστυχώς τοποθετείται σε μιαν άλλη εποχή, όταν η χώρα στέναζε και οργιζόταν από την χρεοκοπία που προκάλεσαν τα διεφθαρμένα κόμματα της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ. 
Θυμόμαστε με νοσταλγία τον πάλαι ποτέ προοδευτικό σκιτσογράφο, πριν δηλαδή πάθει δεξιά μετάλλαξη και μετατραπεί σε φανατικό εχθρό της Αριστεράς και θαυμαστή του... Μητσοτάκη!
Η σημερινή αφωνία του μπροστά στην απόλυτη κυριαρχία του γαλάζιου κομματικού παρακράτους , τη συρρίκνωση της Δημοκρατίας , με την χειραγώγηση της Δικαιοσύνης και των ΜΜΕ, είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα του ηθελημένου αυτοευνουχισμού των περισσότερων Ελλήνων διανοουμένων που διάλεξαν να σιτίζονται στο Πρυτανείο των ολιγαρχών φίλων του πρωθυπουργού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καναδή ακτιβίστρια προς Μητσοτάκη: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε, έχετε το αίμα 14.000 παιδιών από την Παλαιστίνη στα χέρια σας. Πώς μπορείτε να κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη; Το Ισραήλ είναι τρομοκρατικό κράτος»

  Με μια ακτιβίστρια υπέρ της Παλαιστίνης βρέθηκε αντιμέτωπος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Καναδά, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα...