Σάββατο, Απριλίου 30, 2022

Γόνος έμαθε εις γόνον την δουλειά παλαιών προγόνων

“Γιε μου,  μη δυσφορείς που με κράζουνε όλοι  γιατί σε διόρισα στο γραφείο του κολλητού μου Ισπανού ευρωβουλευτή στις Βριξέλες. Στις 24 Ιουνίου του 2019, τρεις μέρες πριν από τις εκλογές, είχα υποσχεθεί κατά λέξη « Η πρώτη μου προτεραιότητα για τα νέα παιδιά, πολλές καλές νέες δουλειές. Και αυτό θα έρθει μέσα από εθνικές πολιτικές». 

Είμαι περήφανος που κάνω πράξη την υπόσχεσή μου.Είσαι νέος , είσαι προσοντούχος , μερίμνησα να πας σε μια καλή δουλειά. Εθνική πολιτική είναι αυτή . Τελεία και παύλα !

Μην  ακούς τους κομπλεξικούς  βατράχους που κοάζουν στα έλη του ΣΥΡΙΖΑ . Όλοι από κάπου ξεκινάνε τη ζωή τους . Είσαι γιος πρωθυπουργού, από πού θα ξεκίναγες δηλαδή; Από μούτσος;Μην ξεχνάς τη δική μου διαδρομή ή της Ντόρας της αδελφής μου. Ο μπαμπάς μας ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης άρχισε να μας κολλάει τα πρώτα ένσημα, εφαρμόζοντας την ίδια «εθνική πολιτική» της καριέρας των γόνων." 


 


Ευρωκοινοβούλιο / Ο ευρωβουλευτής που προσέλαβε τον υιό Μητσοτάκη κατηγορούσε τον Τσίπρα για νεποτισμό

Ο Ισπανός πολιτικός που έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό το 2018 όταν είχε επιτεθεί στον Αλέξη Τσίπρα - Η ανησυχία του για τη φυγή των Ελλήνων στο εξωτερικό

Δεν υπάρχουν σχόλια: