Σάββατο, Οκτωβρίου 16, 2021

Σφηνάκι: Θυμάσαι , Έλληνα;

 

Θυμάσαι , Έλληνα; 


" Η Κυβέρνηση και εγώ προσωπικά εργαζόμαστε, ώστε οι ασφαλιστικοί οργανισμοί, τράπεζες και χρηματιστηριακές να εργάζονται με απόλυτη διαφάνεια και με αυστηρούς κανόνες. Εργαζόμαστε ώστε σε όλο αυτό το σύστημα να υπάρχει απόλυτος και αποτελεσματικός έλεγχος..."

Αυτά και άλλα παρόμοια σαχλά ψέματα έλεγε , το Μάρτιο του 2007, ο Σάββας Τσιτουρίδης,  πρωτοπαλίκαρο του Κωστάκη του πιτόγυρου (που τώρα μας βγάζει και νουθετικούς λόγους ο αθεόφοβος... ), προσπαθώντας να μας πείσει ότι όλα έβαιναν καλώς στην οικονομία, ενώ η παράταξή του  προετοίμαζε επιμελώς  την καταστροφή της.

Αυτο το κόμμα στηρίζουν σήμερα με πάθος οι εκατό οικογένειες που διαφεντεύουν τον τόπο και το σιχαμερό  σκυλολόι των σφουγγοκωλάριων διανοουμένων , πανεπιστημιακών, δημοσιογράφων, καλλιτεχνών κλπ, που έχουν αναλάβει με το αζημίωτο να μας ποτίζουν με το νερό της λησμονιάς και να ρίχνουν το ανάθεμα όλων των δεινών του τόπου στον ΣΥΡΙΖΑ για τα πέντε χρόνια νοικοκυρέματος των δημόσιων οικονομικών της χώρας .

Έτσι απλά και κυνικά, χωρίς καμία απολύτως ντροπή για το ρόλο που έπαιζαν αυτοί στα χρόνια της ρεμούλας ως τσανακογλείφτες της διεφθαρμένης Εξουσίας , που έριξε το καράβι της Ελλάδας στα βράχια της Χρεοκοπίας.

Έξεστι Κλαζομενίοις ασχημονείν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: