Τετάρτη, Οκτωβρίου 20, 2021

Διαβαθμίσεις τυφλότητας της Δικαιοσύνης στη χώρα μας . Η περίπτωση του σκεπτικού για την αποφυλάκιση του Πατέλη...

 

Ποιος θέλει να αναστήσει τη Χρυσή Αυγή;

Οπαδοί της Χρυσής Αυγής
Οπαδοί της Χρυσής Αυγής AP

Όσοι βάζουν στο πολιτικό ζύγι ξανά την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή, θα αναλάβουν και την ευθύνη όσων ακολουθήσουν. Η περίπτωση Πατέλη και η "τυφλή" Δικαιοσύνη.

Στη ζωή και στην πολιτική, μπορείς να βλέπεις την ακολουθία γεγονότων απλώς ως χρονική και να είσαι ένας ευτυχισμένος ανόητος ή να βλέπεις σχέση αιτίας και να καταλαβαίνεις σε συγκεκριμένες υποθέσεις τη σκοπιμότητα και τον κίνδυνο.

Η αποφυλάκιση Πατέλη, του πυρηνάρχη Νίκαιας, καταδικασμένου μέλους της Χρυσής Αυγής και συνεργού στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, είναι μια τέτοια περίπτωση.

Ο "ό,τι κινείται σφάζεται", αποφυλακίστηκε επικαλούμενος ψυχολογικά προβλήματα του παιδιού του, με το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών να κάνει δεκτό το αίτημα αναστολής εκτέλεσης της ποινής του.

Να σημειώσουμε εδώ ότι τέτοια αιτήματα αναστολής απορρίπτονται πολλές φορές και για καρκινοπαθείς κρατούμενους.

Το σκεπτικό είναι πως τα εγκλήματά του, δεν πρόκειται να επαναληφθούν γιατί "δεν υπάρχουν οι συγκεκριμένες συνθήκες(Sic)".

Απίστευτο: Ο εισαγγελέας προτείνει απαλλαγή του Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ!Ο εισαγγελικός λειτουργός, Γ. Κούτρας, έκρινε πως "δεν υπάρχει σοβαρά μεγάλη πιθανότητα τέλεσης νέας πράξης καθώς το συγκεκριμένο αδίκημα τελέστηκε για συγκεκριμένους λόγους εν όψει συγκεκριμένων συνθηκών", σκεπτικό που έκανε δεκτό κατά πλειοψηφία το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών Αθήνας.

O κ. Κούτρας αντικατέστησε εκτάκτως τη συνάδελφό του (Δ. Καλαϊτζίδου) λόγω αναρρωτικής άδειας.

Το σκεπτικό της απόφασης με τους μαχαιροβγάλτες να έχουν ξαναβγεί στους δρόμους, με αλλεπάλληλα επεισόδια, όπως καταλαβαίνετε δεν στέκει.

Το γεγονός της αναρρωτικής, θα μπορούσαμε να το θεωρήσουμε τυχαίο ή όπως είπαμε και παραπάνω απλώς ως μια χρονική ακολουθία γεγονότων. Ωστόσο καλό είναι να μην πιστεύουμε στην τύχη όταν όλα τα κομμάτια μπαίνουν στη θέση τους για να υπάρξει ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Επειδή λοιπόν όλοι θυμόμαστε πόσο ακριβά πληρώσαμε σε αυτή τη χώρα την πολιτική διαχείριση και την πολιτική εκμετάλλευση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, ας γνωρίζουν αυτοί που κάνουν ξανά πολιτικά σχέδια βάσει δημοσκοπήσεων, ότι δεν απευθύνονται σε λωτοφάγους.

Την τελευταία φορά που διακινήθηκε η θεωρία μιας πιο σοβαρής "Χρυσής Αυγής", χρειάστηκε ο Παύλος Φύσσας να σταματήσει -όρθιος απέναντι στους λύκους- με το αίμα του ένα άθλιο και χυδαίο πολιτικό σχέδιο.

Όποιοι θέλουν να ζήσουμε μια επανάληψη, επειδή υπολογίζουν ότι η πολυδιάσπαση της ακροδεξιάς και η νεκρανάσταση της Χρυσής Αυγής θα τους ωφελήσει στην κάλπη, ας το ξανασκεφτούν όσο είναι νωρίς.

Η Δικαιοσύνη που αποφυλακίζει επικίνδυνους χρυσαυγίτες, μπορεί να είναι τυφλή, ωστόσο οι δημοκρατικοί πολίτες αυτής της χώρας δεν είναι.

Και θυμούνται. Και τον Παύλο Φύσσα και τον Λουκμάν και το Πέραμα και τον τρόμο και την ασχήμια εντός και εκτός Βουλής.

Όσοι βάζουν στο πολιτικό ζύγι ξανά την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή, θα αναλάβουν και την ευθύνη όσων ακολουθήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καναδή ακτιβίστρια προς Μητσοτάκη: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε, έχετε το αίμα 14.000 παιδιών από την Παλαιστίνη στα χέρια σας. Πώς μπορείτε να κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη; Το Ισραήλ είναι τρομοκρατικό κράτος»

  Με μια ακτιβίστρια υπέρ της Παλαιστίνης βρέθηκε αντιμέτωπος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Καναδά, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα...