Σάββατο, Οκτωβρίου 23, 2021

Ο Νίκος Καπραβέλος για την κατάρα Γεωργιάδη προς κάθε ανεμβολίαστο : «Δεν είναι δήλωση αυτή. Η Πολιτεία είναι η τελευταία που μπορεί να πετάξει γάντι και να πει "ηττηθήκαμε" »


Νίκος Καπραβέλος: Ο πρώτος πλήρως εμβολιασμένος στη ΜΕΘ του Παπανικολάου

Ένας "ήρωας της πρώτης νοσοκομειακής γραμμής" , ο Νίκος Καπραβέλος, αποδοκιμάζει την αδιανόητη κατάρα του Γεωργιάδη προς κάθε ανεμβολίαστο: "Δε θες να εμβολιαστείς; Μη σώσεις!": «Δεν είναι δήλωση αυτή.         Η  Πολιτεία είναι η τελευταία που μπορεί να πετάξει γάντι και να πει "ηττηθήκαμε" » (vid)


Για “ατυχέστατη δήλωση” έκανε λόγο ο διευθυντής της ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος, σχολιάζοντας το πρωί της Παρασκευής στο ΟΡΕΝ τις κατάπτυστες δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη την Τετάρτη στο Kontra,EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2021: Άδωνις Γεωργιάδης Δε θες να εμβολιαστείς; Μη  σώσεις!! Κουράστηκα Θαυμάστε την αγανάκτηση του Γεωργιαδη...Να δειτε  παλιοπροδοτες ποσο εχετε κουρασει καταστρεψει τους πολιτες...  όπου είπε χαρακτηριστικά "Δεν θέλεις κύριε να εμβολιαστείς; Μη σώσεις! Τέρμα, πάμε παρακάτω, η ζωή συνεχίζεται, όποιος εμβολιαστεί. Τέρμα, εγώ δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο, κουράστηκα" , προσθέτοντας : "Δεν υπάρχει κάτι παραπάνω να κάνει το κράτος σε αυτό το θέμα, τα έχει κάνει όλα".

«Δεν είναι έτσι τα πράγματα» , είπε ο κύριος Καπραβέλος. «Πιέζεται πολύ το σύστημα υγείας, κινδυνεύουν να καταρρεύσουν τα νοσοκομεία. Πρέπει πάση θυσία να επιτύχουμε υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμών. Χρειάζεται ενημέρωση, βλέπουμε μεγάλη παραπληροφόρηση. Αυτοί που έρχονται, που κινδυνεύουν, που χάνουν τη ζωή τους έχουν παραπληροφορηθεί, έχουν πέσει σε κυκλώματα που έχουν εγκληματική δραστηριότητα.

Αν αυτή η δήλωση μεταφραστεί σε μας τους υγειονομικούς, εγώ δίνω όλη μου τη ζωή να προφυλάξω και τους ανεμβολίαστους, όλη μου η μονάδα είναι γεμάτη ανεμβολίαστους. Να πω και εγώ καλά να πάθετε; Δεν είναι δήλωση αυτή. Οι ασθενείς, αυτοί που υποφέρουν, έχουν πέσει θύματα παραπληροφόρησης. Δεν μπορούμε να υποστείλουμε τη σημαία του εμβολιαστικού αγώνα. 

Αυτή τη στιγμή κάνουμε και πάλι μία έκκληση προς όλους θα περάσουμε δύσκολο χειμώνα, θα έχουμε μεγάλες απώλειες ανθρώπινων ζωών. Πρέπει και η Πολιτεία να σηκώσει μανίκια, υπάρχουν και άλλα που μπορεί να κάνει, να δείξει μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και όχι να σηκώσει ψηλά τα χέρια, το αντίθετο περιμένω εγώ από την Πολιτεία, είναι η τελευταία που μπορεί να πετάξει γάντι και να πει "ηττηθήκαμε"».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Μα γίνονται καταλήψεις και στο Columbia; Γιάννης Αλμπάνης NEWS 24/7 Κοίτα να δεις τι γίνεται στην Αμε...