Τετάρτη, Μαΐου 05, 2021

Σφηνάκια (14)

 

Υπάρχει, άραγε,  ευαίσθητος εισαγγελέας που  θα καλέσει τον ανεκδιήγητο τύπο , γα να του τραβήξει τα αυτιά που παρεμβαίνει στο έργο των γιατρών  και ζητεί ως dealer προνομιακή ...εξαίρεση θανάτου υπέρ του συγγενούς ενός τηλεθεατή.

Απάντηση: "Στη χυδαιότερη μορφή του!" 

Ερώτηση: "Ποια είναι η τακτική του;"

Απάντηση: " Η κολακεία , το γλείψιμο,  το χάιδεμα, το ψέμα , η συσκότιση, η διαβολή,  ο μπουφόνικος  θεατρινισμός , η αυτοαποθέωση."

Ερώτηση: "Ποιοι είναι οι αποδέκτες του; Σε ποιους απευθύνεται ο γλοιώδης αυτός τύπος;"

Απάντηση: " Σε άτομα χαμηλής μορφωτικής στάθμης , κυρίως μεγάλους σε ηλικία και με σοβαρή αδυναμία συγκροτημένης σκέψης."

Ερώτηση: "Ποιος είναι ο στόχος αυτού του υποκειμένου;"

Απάντηση: " Η ανενδοίαστη σπέκουλα υπέρ της Δεξιάς ,η σκόπιμη παραπληροφόρηση για πρόσωπα και πράματα της πολιτικής και κοινωνικής ζωής , η διαστρέβλωση της πραγματικότητας και η χειραγώγηση του κοινού.

 

Φώναξε λοιπόν αμέσως ένα συνεργάτη του και του έδωσε  τα στοιχεία του ασθενούς , λέγοντας  να δώσει τα στοιχεία του  (πού  και σε ποιους , άραγε;), γιατί "πρέπει να βρει ΜΕΘ ένας άνθρωπος", μαλώνοντας και την ...Κατερίνα στο κοντρόλ , που δεν κατάλαβε ότι πήγε να σώσει !

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙNΤΕΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK

https://twitter.com/i/status/1388727647665000448

2 Ο ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ  ΨΕΥΤΗΣ

Ισχυρισμός

Σύμφωνα με δηλώσεις του τιτανοτεράστιου  πρωθυπουργού μας , Κυριάκου Μητσοτάκη, την 1η Μαΐου του 2021 περισσότεροι από 3,000,000 πολίτες είχαν κάνει την πρώτη ή και τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά της COVID-19.

Συμπέρασμα

Όπως όμως  προκύπτει από τα επίσημα δεδομένα για τους εμβολιασμούς, την 1η Μαΐου του 2021 ΔΕΝ είχαν πραγματοποιηθεί 3,115,339 εμβολιασμοί με την πρώτη και τη δεύτερη δόση. 

Οι συνολικά εμβολιασμένοι πολίτες ανέρχονταν στους 2,170,847.

 Συνεπώς, ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ( το πολλοστό μέσα σε δύο χρόνια) πως κατά την 1η Μαΐου "περισσότεροι από 3,000,000 πολίτες έχουν κάνει την πρώτη ή και τη δεύτερη δόση".

 Φυσικά,  ο στόχος των επικοινωνιολόγων του ψεύτη πρωθυπουγού μας έχει επιτευχθεί, αφού τα καλοΠετσωμένα Μίντια φρόντισαν να αναπαραχθεί η τερατολογία του σε άπειρες εκδοχές . Οι άνθρωποι αυτοί ως ψυχροί επαγγελματίες της ωραιοποίησης της πραγματικότητας γνωρίζουν πολύ καλά τη σημασία του διάσημου γνωμικού του Ουίνστον Τσόρτσιλ: «Ένα Ψέμα κάνει τον μισό γύρο του κόσμου, πριν η Αλήθεια προλάβει να βάλει το βρακί της»...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Exhibition Tour–Look Again: European Paintings 1300-1800

Join curators Stephan Wolohojian, Adam Eaker, David Pullins, and Anna-Claire Stinebring along with their special guests as they guide you th...