Τρίτη, Μαΐου 25, 2021

ΣΙΩΠΗΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ: "ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ"

 


ΕΙΚΟΝΕΣ: Σιωπηρή διαμαρτυρία για τα αρχαία της Βενιζέλου - «Αμετακίνητοι και Αμετακίνητα»


Σιωπηρή διαμαρτυρία πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας, έξω από το Δημαρχείο, η Κίνηση Πολιτών Θεσσαλονίκης για τα Αρχαία της Βενιζέλου, δηλώνοντας έτσι πως πρέπει να μείνουν αμετακίνητα.

Πολλές φορές η σιωπή είναι η πιο δυνατή απάντηση και αυτή είναι στάση που αποφάσισαν να κρατήσουν, όσοι συμμετείχαν στην διαμαρτυρία για την προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς της πόλης, η οποία τίθεται σε κίνδυνο μετά την οριστική απόφαση του ΣτΕ, με οριακή πλειοψηφία, για την απόσπαση των αρχαίων στον σταθμό Βενιζέλου.

Οι συγκεντρωμένοι έστειλαν μήνυμα στον Δήμαρχο της πόλης, αλλά και στον πρωθυπουργό για να αναθεωρήσουν την στάση τους, απέναντι στο ζήτημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ-ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ  ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ => : Σιωπηρή διαμαρτυρία για τα αρχαία της Βενιζέλου ...

https://parallaximag.gr › thessaloniki › eikones-siopiri-d...
ΕΙΚΟΝΕΣ: Σιωπηρή διαμαρτυρία για τα αρχαία της Βενιζέλου ... τα Αρχαία της Βενιζέλου, δηλώνοντας έτσι πως πρέπει να μείνουν αμετακίνητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ακόμα και καθηγητές πανεπιστημίων συλλαμβάνονται στις ΗΠΑ όταν καταγγέλλουν τη σφαγή των Παλαιστινίων στη Γάζα

  Η Μαργαρίτα Συγγενιώτη έγραψε στο προφίλ της στο Facebook το παρακάτω σχόλιο , το οποίο ευχαρίστως προσυπογράφουμε και αναρτούμε:   «Η Νόε...