Τετάρτη, Μαΐου 26, 2021

ΣΦΗΝΑΚΙΑ (33): Τα δικαιώματα ενός σκληροπυρηνικού νεοναζί, HE CAN SHIT ON THE PRIME MINISTER και το Νέο ΑΣΕΠ του ανεξάρτητου... κομματισμού

Την απελευθέρωση του Ρ. Προτάσεβιτς ζήτησε η Ε.Ε. | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

1.ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

Η Ευρώπη στα θέματα της εξωτερικής πολιτικής  είναι δέσμια των Δεξιών και των Ακροδεξιών κυβερνήσεων , που την αναγκάζουν να παράγει πολιτική ζυγιάζοντας τις εκάστοτε περιπτώσεις και παίρνοντας αποφάσεις κρίνοντα ς με δύο μέτρα και με δύο σταθμά. Από τη μια μεριά ποιεί την νήσσαν μπροστά στις κατάφωρες παραβάσεις και παραβιάσεις των ανθρώπινων δικαιωμάτων  σε κάποιες χώρες και από την άλλη χαλάει τον κόσμο με τις αποφάσεις μη αρεστών καθεστώτων, τα οποία κατακεραυνώνει και στα οποία επιβάλλει διάφορες κυρώσεις.

Δύο παραδείγματα που δείχνουν την  Ευρωπαϊκή Ένωση ότι είναι ακριβή στα πίτουρα και φτηνή στ΄αλεύρι.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 1.Η Ευρώπη ανέχεται και ενισχύει την εγκληματική δράση   Κρατών-Τρομοκρατών στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή, όπως η Τουρκία και το Ισραήλ.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 2. Η Ευρώπη χαλάει τον κόσμο και κινείται άκρως επιθετικά , επιβάλλοντας συνεχείς κυρώσεις , απέναντι σε χώρες που ασφαλώς και δεν είναι υποδείγματα δημοκρατίας, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν μπορούν να εξισωθούν με την Τουρκία και το Ισραήλ , που καταγγέλλονται σε διεθνή δικαστήρια για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, όπως γίνεται με τη συστηματική εξόντωση του Κουδικού λαού και το το εξοντωτικό απαρτχάιντ και τις δολοφονίες  του Ισραήλ απέναντι στους Παλαιστινίους.

Εδώ και χρόνια η ΕΕ ανέχεται να δρουν στους κόλπους της τα τα ημιφασιστικά καθεστώτα της Πολωνίας , Τσεχίας, Σλοβακίας και Σλοβενίας, ενώ στο Ουκρανικό ζήτημα ενισχύει με όλα τα μέσα φασιστικές κυβερνήσεις και ένοπλες  παραστρατιωτικές ομάδες που ανάγουν το παρελθόν τους στους φιλοναζιστές προγόνους τους και πολεμούν τους Ρώσους εισβολείς.

Ίδια είναι και η πολιτική της απέναντι στη Λευκορωσία , στενή σύμμαχο της Ρωσίας, ενισχύοντας απροκάλυπτα τους αντιπάλους του αυταρχικού Λουκασένκο και χρηματοδοτώντας τους , μαζί με τις ΗΠΑ,  με τεράστια ποσά.

Αυτές τις μέρες παίζεται το καλοστημένο παιχνίδι με το όνομα Ρόμαν Προτάσεβιτς, αυτού του νεαρού  που ο αυταρχικότατος ισόβιος πρόεδρος  Λουκασένκο , μέσω μιας καλοστημένης αεροπειρατικής μορφής  υφαρπαγής , τον έφερε για "φιλοξενία" στη Λευκορωσία.

Ανατρέχοντας στο παρελθόν , για να δούμε το βίο και την πολιτεία αυτού του τύπου, αντιλαμβανόμαστε ότι πρόκειται για έναν καθαρόαιμο ακροδεξιό, λάτρη των Ναζί και στενό σύμμαχο  των ναζιστικών παραστρατιωτικών σωμάτων της Ουκρανίας  , που πρωτοστάτησαν στις αιματηρές ταραχές της Πλατείας Μαϊντάν του Κιέβου και στον πόλεμο με τους Ρώσους στα ανατολικά σύνορα. roman protasevich

Αυτόν τον άνθρωπο έχουν κάνει σημαία τους οι "δημοκρατικοί" Ευρωπαίοι, έναν πράκτορα της Πολωνίας, που βυσσοδομεί κατά της χώρας του στο όνομα της Ελευθερίας  , έχοντας ως βασικό στόχο να αποσπάσει Λευκορωσικά εδάφη που τα θεωρεί δικά της.

Αυτόν τον ναζισταρά φιλοξένησαν στην Ελλάδα (Αθήνα,  Φόρουμ των Δελφών)  οι "άγνωστοι" φίλοι του , μαζί με την "ηγέτιδα" της Λευκορωσικής αντιπολίτευσης Τσιχανούσκαγια , την οποία προσκάλεσε επισήμως ο Νίκος Δένδιας εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης, η οποία έγινε διεθνώς ρεζίλι , όταν η ΚΥΠ της απέτυχε να αναγνωρίσει και να εμποδίσει τους πράκτορες του Λουκασένκο να μπουν στο ίδιο αεροπλάνο με τον Προτάσεβιτς.

https://atexnos.gr/wp-content/uploads/2021/05/protasevich.jpg 

Ο Ρόμαν ποτέ δεν έκρυψε τη λατρεία του για του Ναζί. Εδώ φορώντας τη στολή και το κράνος των Ες Ες.

Σε άλλη φωτογραφία, ο «αντιφρονούντας» που υμνούν Ε.Ε. και ΗΠΑ εμφανίζεται να φοράει στρατιωτικό κράνος με το σήμα των SS.

Διαβάστε: Το σκοτεινό παρελθόν του Ρόμαν Προτάσεβιτς |...      

***********************************

2ΑΦΟΔΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΝΟΗΜΑ

Στην τουαλέτα του πρωθυπουργικού φίλου Πάνου Λασκαρίδη



3. ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΚΙΝΑΛ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑ;

 

 Το κράτος του ανεξάρτητου... κομματισμού

 Διχάζει το ΚΙΝΑΛ η γοητεία του ΠαΣοΚ | tovima.gr

 Γνήσιοι είναι σοσιαλιστές

Και όχι κόκκινοι ληστές

Σκληροί αντικυβερνητικοί

Ενίοτε όμως συμπορευτικοί

 

Άλλο στο ΑΣΕΠ πλέον  φυσάει  αγέρι 

Γαλαζιοι-Πράσινοι  πάνε  χέρι με χέρι

Τρεχάτε όλοι, δίνουν  νέο ρουσφέτι

Έτοιμο είναι του λουφέ το   βιλαέτι.


 


ΑΣΕΠ: Έρχεται "γαλάζιος" έλεγχος στις προσλήψεις μέσω ...ΚΙΝΑΛ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Μα γίνονται καταλήψεις και στο Columbia; Γιάννης Αλμπάνης NEWS 24/7 Κοίτα να δεις τι γίνεται στην Αμε...