Σάββατο, Μαΐου 22, 2021

Σφηνάκια (29): Γελάμε με τον χαχαυλία Γιάννη, θαυμάζουμε τον εναέριο Κώστα και φοβόμαστε την ηλιθιότητα του Δημήτρη

1.

ΚΟΥΙΖ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ

Ποιος  είναι ο γελοίος που  λέγοντας κοτσάνες έγινε βουλευτής , άρα  έβγαλε  κέρδος; 

Κυρίες, Κύριοι,  ιδού  ο εν τη ρύμη του λόγου   μέγας  χαχαυλίας Γιάννης Λοβέρδος!

Explosion Animation GIF | Gfycatα/  Ο Γιάννης Λοβέρδος στο   νομοσχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για τη φαρμακευτική κάνναβη το 2018 : «Ο #μπαφος στην Εξουσία.Η μαστούρα στην εξουσία.Κάθονται εκεί και μαστουρώνουνε και φέρνουν νόμους (για την ) για το μέλλον μας».

Explosion Animation GIF | Gfycat

β/
Ο Γιάννης Λοβέρδος στο νομοσχέδιο για τη  συνεπιμέλεια: "Μια εσφαλμένη διατύπωσή μου εν τη ρύμη του λόγου ( «Ο πατέρας που κακοποιεί τη γυναίκα του μπορεί να είναι καλός γονιός» ), παρερμηνεύτηκε και με διέσυραν τα ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛ".


2. ΚΩΣΤΑΣ Ο ΕΝΑΕΡΙΟΣ

"«Τα μυαλά είναι σαν τα αλεξίπτωτα, λειτουργούν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά». Το δώρο που μου έκανα, στη μνήμη του φίλου μου Θοδωρή Παντελάκη. Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες."

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΝΗΣ , Ο ΕΝΕΜΕΛΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Σωστά τα λες, ατρόμητε  Κώστα Μπακογιάννη: «Τα μυαλά είναι σαν τα αλεξίπτωτα, λειτουργούν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά». Βλέποντας  όμως τη φωτογραφία που ποστάρισες , αναρωτιέμαι ότι κάτι δεν πάει καλά με το μυαλό σου, αφού μάλλον ίπτασαι μαζί με τον γαντζωμένο στην πλάτη σου φίλο,  χρησιμοποιώντας μάλλον το εφεδρικό αλεξίπτωτο, γιατί δε βλέπω τους ιμάντες ενός κανονικού.

3.  ΛΟΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΑΝΔΡΑ, ΜΕ ΕΝΑ DNA  ΝΑ!..

Μύδροι» Παναθηναϊκού Α.Ο. για την ΕΡΤ | Cyprus Basket

 «Πολλοί ρωτάτε αν έκανα εμβόλιο και ποιο. Όχι δεν έκανα και δεν θα κάνω. Όχι επειδή φοβάμαι τις παρενέργειες, αλλά επειδή δεν θέλω να αλλοιωθεί το DNA μου»!

Αυτή τη «βαρυσήμαντη» μπαλακία  εξέφρασε ο Δημήτριος Γιαννακόπουλος, φαρμακοβιομήχανος και μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, που κατ΄επανάληψη έχει τιμωρηθεί για τις αισχρές δηλώσεις του κατά πάντων. 

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟ

"Να κρατήσετε γερά το πολύτιμο DNA σας, κύριε Γιαννακόπουλε, να μη σας φύγει. Παρακαλούμε μόνο να μην μας πλησιάζετε, γιατί κινδυνεύουμε. Όχι από τον κορονοϊό, αφού είμαστε εμβολιασμένοι , αλλά από την ακατανίκητη ηλιθιότητά σας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ακόμα και καθηγητές πανεπιστημίων συλλαμβάνονται στις ΗΠΑ όταν καταγγέλλουν τη σφαγή των Παλαιστινίων στη Γάζα

  Η Μαργαρίτα Συγγενιώτη έγραψε στο προφίλ της στο Facebook το παρακάτω σχόλιο , το οποίο ευχαρίστως προσυπογράφουμε και αναρτούμε:   «Η Νόε...