Τρίτη, Μαΐου 04, 2021

Σφηνάκια (13)

 1. ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ , ΕΓΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ

https://www.athensmagazine.gr/photos/w_800px/articles/202102/lignadis_giannis_dhlwsh.jpgΈξαλλος ο αδελφός του Δημήτρη Λιγνάδη  με όσους ρωτούν α/ αν ήταν  νόμιμο και ηθικό που προσελήφθη από τον αδελφό του στο Εθνικό Θέατροι και β/  αν είναι νόμιμο να τον διατηρούν ακόμα στη θέση του, τώρα που ο αδελφός είναι στη μπουζού. 

Διαβάζεις τη διαμαρτυρία-καταγγελία του κυρίου και μένεις με το στόμα ανοιχτό. Χρειάζεται να έχει μεγάλο θράσος για να πιστεύει ότι διαπομπεύεται η οικογένειά του , όταν το Σύμπαν ολόκληρο βοά για τα σεξουαλικά έργα και τις γεμάτες βιασμούς νύχτες  του  βρομερού αδελφού του, που όπου πήγαινε τον έπαιρνε μαζί του , του έδινε δηλαδή ψωμί να φάει . Αυτόν τον αδελφό κάλυψε σε όλα ευγνωμονών και  του συμπαραστάθηκε , λέγοντας ένα κάρο ψέματα στον ανακριτή, κρύβοντας στοιχεία και προσπαθώντας να παραπλανήσει τις διωκτικές αρχές.

Βγαίνει λοιπόν τώρα και καταγγέλλει ως εμπαθείς σκευωρούς όσους αναρωτιούνται πώς εξακολουθεί να βρίσκεται σε μία θέση ενός κρατικού φορέα , στον οποία παρανόμως προσελήφθη από τον... αδελφό του.

Γράφει ανερυθρίαστα ο κύριος:

«Αναλογιζόμενος την "ασθένεια" της θέσης μου έναντι της μεθοδευμένης, πολυμέτωπης και ασύμμετρης επίθεσης που δέχεται τον τελευταίο καιρό το όνομα της οικογενείας μου και εγώ προσωπικά».

Μωρέ τι μας λέει ο αθεόφοβος; Ότι μαζεύτηκε όλος ο κόσμος για να συντρίψει μεθοδικά  τον Γιάννη Λιγνάδη, επειδή μισεί τη δυναστεία Λιγνάδη , ξεκινώντας πρώτα απ΄τον περιώνυμο  pater familias , πηγαίνοντας ύστερα στο διαβόητο αδελφό του και ολοκληρώνοντας το απαίσιο έργο του με τη δική του εξόντωση.

Αντί να παραιτηθεί αξιοπρεπώς  ο κύριος Λιγνάδης από τη θέση που παράνομα κατέχει στο Εθνικό Θέατρο,  αυτός εγκαλεί και προσβάλλει τους δημοσιογράφους  που αποκάλυψαν  τη βρομερή υπόθεση του αδελφού του και εγκαλούν την Πολιτεία για την ακατανόητη εύνοια που εξακολουθεί δείχνει προς το πρόσωπό του.

Διαβάστε : Απάντηση αδελφού Λιγνάδη σε δημοσιεύματα του tvxs.gr: ...

2. ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ . ΟΛΑ ΖΥΓΙΑΖΟΝΤΑΙ , ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΙΩΠΕΣ...

Είναι 3 Μαΐου, Παγκόσμια Ημέρα της Ελευθεροτυπίας , στη χώρα ΣΑΣ δεν  έχει στεγνώσει το αίμα ενός αστυνομικού συντάκτη που τον εκτέλεσαν  εν ψυχρώ άγνωστοι εποχούμενοι μασκοφόροι , ενώ  βρίσκεται στη φυλακή ένας σκοτεινός τύπος που είχε προσλάβει πληρωμένους δολοφόνους για εκτέλεση συμβολαίου ενός μισητού  στο Σύστημα δημοσιογράφου- εκδότη .

Στην ευρύτερη επίσης γειτονιά ΣΑΣ  έχουν εκτελεστεί μέσα σε δύο χρόνια τέσσερις δημοσιογράφοι που ερευνούσαν οικονομικά εγκλήματα, ενώ στην Πολωνία, την Ουγγαρία, τη Σλοβακία , τη Σλοβενία οι κυβερνήσεις διώκουν τους δημοσιογράφους και κλείνουν  εφημερίδες, κανάλια, ραδιόφωνα , ιστοτόπους

Ξέρετε ακόμη άριστα ότι ο Τύπος στη χώρα ΣΑΣ δεν περνάει τις καλύτερες στιγμές του. Το μιντιακό σύστημα πλέον ελέγχεται απόλυτα από δέκα μεγαλοεπιχειρηματίες, η κυβέρνηση έχει προσλάβει ως έμμισθους υπάλληλούς της μια στρατιά  δημοσιογράφων , "λαδώνει"  συστηματικά τους καναλάρχες , τα ραδιόφωνα , τους ιδιοκτήτες ιστοσελίδων , το μιντιακό σύμπαν , και έχει κάνει κομματικό παραμάγαζο την ΕΡΤ. 

ΕΣΕΙΣ  τα ξέρετε όλα αυτά , έξυπνη γυναίκα είστε , σούπερ μορφωμένη και χρόνια στο μεϊντάνι της Δικαιοσύνης. Αντί λοιπόν να επισκεφθείτε την ΕΣΗΕΑ , σε μια κίνηση υπέρτατου συμβολισμού για τη σημασία της Ελευθεροτυπίας, αντί να εκφωνήσετε ένα πύρινο λόγο για τους κινδύνους που διατρέχει ο Τύπος σ΄ολόκληρο τον κόσμο και ιδιαίτερα στον τόπο σου, όπου η δημοσιογραφία απειλείται καθημερινά , διώκεται , λογοκρίνεται, αυτολογοκρίνεται και εξοντώνεται ... ΕΣΕΙΣ, η πρώτη Πολίτισσα της Ελλάδας, θεωρείτε  καλό να βγείτε έξω και να πάτε... να πιείτε καφεδάκι, εκφράζοντας τη χαρά ΣΑΣ , όχι γιατί πίνετε καφέ με τους ΗΡΩΕΣ  ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΤΚΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ (δεν το τονίζετε αυτό) , αλλά γιατί... άνοιξαν , επιτέλους, τα μαγαζιά της Εστίασης και έβγαλαν τα τραπεζάκια τους έξω!

 Καταγράφω όσα ακατανόητα  βρήκατε να πείτε για την Παγκόσμια Ημέρα της Ελευθεροτυπίας στο Twitter:

  “Πρώτη μέρα με την εστίαση πάλι ανοικτή, έστω και με περιορισμούς. Απολαμβάνοντας ένα καφέ και φιλική κουβέντα με γιατρούς από τον Ευαγγελισμό και το Σωτηρία ξαναζούμε μικρές χαρές της καθημερινότητας, που τις θεωρούσαμε αυτονόητες μέχρι να μας τις στερήσει η πανδημία.”

Βραβείο σουρεαλιστικής ανεμελιάς ή εσκεμμένης παρασιώπησης ενός ενοχλητικού (για την κυβέρνηση)  θέματος; Μεγαλύτερη σημασία είχε  για ΣΑΣ ένας καφές από τον βασικό πυλώνα της Δημοκρατίας, την Ελευθερία του Τύπου ;Αδιανόητη για το δικό μου μυαλό στάση .  Δε θα μπω όμως στο μυαλό ΣΑΣ για να αναλύσω τη σκέψη ΣΑΣ. 

Γνωρίζω πολύ καλά ότι τίποτε δεν είναι τυχαίο. ΟΛΑ ζυγιάζονται , και τα λόγια και οι σιωπές. Και η δική ΣΑΣ  σιωπή για ένα τόσο "καυτό" θέμα ήταν εύγλωττη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ακόμα και καθηγητές πανεπιστημίων συλλαμβάνονται στις ΗΠΑ όταν καταγγέλλουν τη σφαγή των Παλαιστινίων στη Γάζα

  Η Μαργαρίτα Συγγενιώτη έγραψε στο προφίλ της στο Facebook το παρακάτω σχόλιο , το οποίο ευχαρίστως προσυπογράφουμε και αναρτούμε:   «Η Νόε...