Παρασκευή, Απριλίου 16, 2021

ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

 https://www.avgi.gr/sites/default/files/styles/main/public/2021-04/mitsotakis%20kivernisi.jpg?itok=g8nV0PUP


Κυβέρνηση Μητσοτάκη / Όλη η λίστα με τις απευθείας αναθέσεις και τα δώρα σε κολλητούς



Στην καταγραφή μικρών και μεγάλων σκανδάλων με ευθύνη της κυβέρνησης τα οποία δεν «χωρούν» στα δελτία ειδήσεων κατέγραψε το τμήμα Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

Όπως τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση, το παρόν δελτίο ενημερώνεται κάθε μήνα, με πηγή όλα τα μέσα ενημέρωσης αναφορικά με το σύνολο της κυβερνητικής θητείας, και αφορά στην «καταγραφή δαπανών δημοσίου χρήματος υπέρ των ολίγων και εκλεκτών».

Αναλυτικά:

14.4.2021: ΣΥΡΙΖΑ προς υπουργό Μεταφορών: Δώστε τα έγγραφα με τα οποία έγινε η μίσθωση των 293 μεταχειρισμένων λεωφορείων

Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων ώστε να ξεκαθαρίσει το πλαίσιο μίσθωσης των 293 μεταχειρισμένων λεωφορείων από την ΟΣΥ Α.Ε., αλλά και να γνωστοποιηθούν τα πλήρη χαρακτηριστικά των εν λόγω οχημάτων (έτος κατασκευής, ημερομηνία 1ης ταξινόμησης και κυκλοφορίας, διανυθέντα χιλιόμετρα, κ.ά.) καθώς τα μισά περίπου από τα πρώτα 40 βρίσκονται με βλάβες στα αμαξοστάσια, κατέθεσαν ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νίκος Παππάς, και ο αναπληρωτής τομεάρχης Χρήστος Γιαννούλης.

12.4.2021: Τα «καινούργια» λεωφορεία έμειναν... στα «αποδυτήρια»

Τα μισά από τα πολυδιαφημισμένα λεωφορεία δεκαετίας που προστέθηκαν με leasing στο στόλο της ΟΣΥ «δεν εκτελούν δρομολόγια, καθώς πολλά παρουσιάζουν βλάβες», αναφέρει ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νίκος Παππάς, που επισκέφτηκε το αμαξοστάσιο της ΟΣΥ Α.Ε. στην Πέτρου Ράλλη.[...]

8.4.2021: Ποια είναι η πρωτοεμφανιζόμενη Swiss Med που πήρε ανάθεση 20 εκατ. ευρώ για προμήθεια rapid test

7.4.2021: Ζητείται παρέμβαση εισαγγελέα για το νέο σκάνδαλο με τα self test

5.4.2021: Γιάννης Βρούτσης: «Ηρθε με μπράβους, και απειλούσε για τα λεφτά που έχασε»

«Ηρθε σε µένα µε µπράβους. Φώναζε. Με θράσος. Απειλούσε. Κλοτσούσε πόρτες. Ζητούσε να πληρωθεί τον µήνα που έχασε».

Χείµαρρος ήταν ο τέως υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Γιάννης Βρούτσης σε δηλώσεις που παραχώρησε στο Documento. Η εφηµερίδα επικοινώνησε µαζί του προκειµένου να του απευθύνει ερώτηµα σχετικά µε κοµπίνα που φέρεται ότι έστησε ο Μένιος Φουρθιώτης.

Συγκεκριµένα, φαίνεται σύµφωνα µε ασφαλείς πληροφορίες του Documento να εµφάνισε ξαφνικά µεικτές µηνιαίες αποδοχές συνολικού ύψους 80.000 ευρώ. Το ίδιο συνέβη και µε πρώην ή νυν συνεργάτες του. Με αυτούς τους µισθούς ο Φουρθιώτης µπήκε στο πρόγραµµα «Συν-Εργασία» ώστε να λαµβάνει δεκάδες χιλιάδες ευρώ από το κράτος, που κάλυπτε το 60% των µισθών.

4.4.2021: Περήφανοι που μας κυβερνάει ο Φουρθιώτης

Ο πρώην υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, με συνέντευξή του στο Documento,  αποκαλύπτει συγκλονιστικά πράγματα με πρωταγωνιστή το «μάνατζερ» Μένιο Φουρθιώτη.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Υπουργείο, ανακάλυψε πως ο Φουρθιώτης και κάποιοι συνεργοί του, δήλωναν εν μέσω πανδημίας μισθούς 80.000 ευρώ, προκειμένου να εξασφαλίσουν την πληρωμή του 60% του μισθού από το Δημόσιο μέσω του προγράμματος «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ».

Ο υπουργός επιχείρησε να σταματήσει την κομπίνα και τότε ο Φουρθιώτης εισέβαλε στο Υπουργείο με μπράβους και άρχισε να απειλεί τον Υπουργό, ενώ του υποσχέθηκε πως θα τον καρατομήσει.

4.4.2021: Νέο μεγάλο σκάνδαλο της κυβέρνησης Μητσοτάκη καταγγέλλει ο Στέφανος Μάνος

Μετά τις λίστες με τα δώρα εκατομμυρίων προς τα κανάλια για να συνεχίσουν και εντείνουν το "ωσαννά' στον Μωυσή, νέο δώρο προετοιμάζεται προς τους καναλάρχες, το οποίο αν τελικά υλοποιηθεί θα πρόκειται περί σκανδάλου, σύμφωνα με τον πρώην υπουργό των κυβερνήσεων του πατρός Μητσοτάκη, τον Στέφανο Μάνο.

30.3.2021: Σοφία Νικολάου / Μέσα σε 5 ημέρες έκανε 7 απευθείας αναθέσεις 1,1 εκατ. Ευρώ

Η Σοφία Νικολάου κατάφερε να ξεπεράσει και τον εαυτό της - Πάρτι απευθείας αναθέσεων με πρόσχημα την πανδημία

29.3.2021: Στουρνάρας και Μητσοτάκης «καθάρισαν» τον Λαυρεντιάδη από τις ποινικές διώξεις για το σκάνδαλο του ΤΤ

Λάδι βγάζει τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη ο κατάπτυστος νόμος Μητσοτάκη για τα τραπεζικά σκάνδαλα σε σχέση με τις κακουργηματικές κατηγορίες που αντιμετώπιζε για την εμπλοκή του στην υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Το κερασάκι στην τούρτα της παύσης της ποινικής δίωξης σε βάρος του επιχειρηματία εμφανίζεται να έχει βάλει ο επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννης Στουρνάρας.

22.3.2021: Σύμβαση Cisco: Σκάνδαλο με τα προσωπικά δεδομένα πολιτών - ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η Κεραμέως και η κυβέρνηση να απολογηθούν άμεσα

Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει με τη δημοσίευση της σύμβασης για την τηλεκπαίδευση, όπου φαίνεται ότι όχι μόνο το ελληνικό κράτος πλήρωσε 2 εκατ. ευρώ αλλά χρησιμοποίησε και τα προσωπικά δεδομένα των μαθητών - Τι προκύπτει από την πρώτη ανάγνωση του – μεγέθους 172 σελίδων – αρχείου που έδωσε στη δημοσιότητα στα μουλωχτά το υπουργείο Παιδείας

16.3.2021: ΣΥΡΙΖΑ: Νέα απευθείας ανάθεση 250.000 ευρώ από την υπουργό Παιδείας

Σύμφωνα με ανακοίνωση του παρατηρητηρίου, σε νέα απευθείας ανάθεση, ύψους 250.480 ευρώ, προχωρά το υπουργείο Παιδείας για την δημοσιότητα του κυβερνητικού προγράμματος παροχής tablets στους μαθητές. H απευθείας ανάθεση, υποστηρίζει το παρατηρητήριο,  δεν αφορά καθαυτό το πρόγραμμα επιδότησης μαθητών για αγορά εξοπλισμού (voucher των 200 ευρώ), αλλά την επικοινωνιακή διαχείρισή του από πλευράς του υπουργείου Παιδείας.

[..................................]

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΤΩΝ ΡΟΥΣΦΕΤΙΩΝ


Κυβέρνηση Μητσοτάκη / Όλη η λίστα με τις απευθείας αναθέσεις και τα δώρα σε κολλητούς ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

«Κοιτάζω. Είναι καλοκαίρι κι εγώ κοιτάζω τον θάνατο στα μάτια. Αλλιώς δεν γίνεται να ζήσω»...

  Το ανείπωτο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΝΑΒΟΥΡΗΣ Η ΑΥΓΗ (έντυπη έκδοση) avgi.gr (Από την Lisa Kimberly Glickman) Κοιτάζω. Είναι καλοκαίρι κι εγώ κ...