Πέμπτη, Απριλίου 15, 2021

https://www.efsyn.gr/sites/default/files/styles/default/public/2021-04/cinobo-2.jpg?itok=4YT4LSEz1,5 μήνα δωρεάν Cinobo για τους αναγνώστες της «Εφ.Συν.»!

Για τους σινεφίλ, η πλατφόρμα της Cinobo δεν είναι μόνο η καλύτερη: τη θεωρούν αριστουργηματική.

H προσφορά που έχει η εφημερίδα στο φύλλο αυτού του Σαββατοκύριακου, 17-18 Απριλίου, είναι καταπληκτική.

Στην "ακριβή" της έκδοση θα υπάρχει μία κάρτα που θα προσφέρει 1,5 μήνα δωρεάν πρόσβαση στην καλύτερη, πιθανότατα, streaming πλατφόρμα για ταινίες, τη Cinobo. Για τους σινεφίλ δεν είναι μόνο η καλύτερη: τη θεωρούν αριστουργηματική. Εκατοντάδες ταινίες, διαλεγμένες από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου, πρεμιέρες, αφιερώματα κτλ.

Όλοι οι αναγνώστες λοιπόν, όλοι, θα πάρουν από μία κάρτα με τον κωδικό ώστε να κερδίσουν μία συνδρομή 45 ημερών. Οκ, ωραίο το Netflix, ωραίο το ERTFLIX και τα υπόλοιπα, αλλά το Cinobo για τους φανατικούς του κινηματογράφου είναι αξεπέραστο.

Με 3.90 ευρώ αυτό το Σάββατο,  εκτός από την εφημερίδα και το βιβλίο του Βασίλη Βασιλικού, θα μπορούμε να «πάρουμε» και περίπου χίλιες ταινίες. Πόσες θα καταφέρουμε να δούμε σε 1,5 μήνα; 

Έχω την αίσθηση πως θα εξαντληθεί το ακριβό φύλλο. Με βλέπω να αγοράζω εφημερίδα στις 8 το πρωί του Σαββάτου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

«Κοιτάζω. Είναι καλοκαίρι κι εγώ κοιτάζω τον θάνατο στα μάτια. Αλλιώς δεν γίνεται να ζήσω»...

  Το ανείπωτο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΝΑΒΟΥΡΗΣ Η ΑΥΓΗ (έντυπη έκδοση) avgi.gr (Από την Lisa Kimberly Glickman) Κοιτάζω. Είναι καλοκαίρι κι εγώ κ...