Τετάρτη, Απριλίου 28, 2021

Σφηνάκια (7)


1. Κατάπληκτοι  οι ερευνητές του CERN με το θαύμα των ελληνικών δημοσκοπήσεων εν καιρώ πανδημίας. Στη φωτογραφία ερευνητές  παρατηρούν σοκαρισμένοι την τελευταία δημοσκόπηση της  Pulse , όπου η διαφορά  της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι 13,5% , ενώ ο Μητσοτάκης κερδίζει κατά κράτος τον Τσίπρα με 44%  έναντι 26%.

"Το παράδοξο της Ελλάδας" , όπως έχει αποκληθεί από σοβαρούς αναλυτές  , είναι το εκπληκτικό φαινόμενο παγκοσμίως  πως  όσο αυξάνονται οι θάνατοι και οι διασωληνώσεις στην Ελλάδα , τόσο αυξάνεται η εκλογική επιρροή της Νέας Δημοκρατίας και  η δημοφιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, που μπορεί να φτάσει μάλιστα στο 100% αν οι θάνατοι και οι διασωληνώσεις "χτυπήσουν ταβάνι" τις προσεχείς εβδομάδες.

Κατά αποκλειστικές πληροφορίες μας,  αντιπροσωπεία επιστημόνων του  CERN  έρχεται εσπευσμένα στην Ελλάδα για να συλλέξει δείγματα εγκεφαλικής ουσίας ερωτηθέντων σε έρευνες της Alco, της Pulse , της Μetron Analysis  και της  MRB    , τα οποία θα αναλύσουν  στον επιταχυντή μποζονίων , για να δουν σε τι οφείλεται αυτό το αδιανόητο παράδοξο.

2. ΠΡΟΣΟΧΗ -ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ!

Κυκλοφορεί ευρέως στη δημοσιογραφική πιάτσα η είδηση πως όσοι νέοι της παραγωγικής ηλικίας  30-39 εμβολιαστούν με το εμβόλιο της AstraZeneca  θα έχουν δικαίωμα να κάνουν το καλοκαίρι ένα μήνα διακοπές στη Μύκονο , με όλα τα έξοδα πληρωμένα από το Υπουργείο Υγείας, και επιπλέον ένα voucher 1000  ευρώ για μερικά  υπέροχα 

Μοχίτο στο θρυλικό clubτων εγχώριων  celebritis  και των ξέκωλων Nammos . H είδηση δεν επιβεβαιώνεται από την κυβέρνηση , αλλά κύκλοι πολύ κοντά τον περίβολο του Μαξίμου λένε  ότι είναι θέμα χρόνου να την ανακοινώσει στο  εκατοστό θριαμβικό διάγγελμά του ο ίδιος ο Μητσοτάκης.

3. Μόλις ανακοινώθηκε από την Πολιτική Προστασία ότι για την αποφυγή συνωστισμού στα καταστήματα εστίασης απαγορεύεται από το Μεγάλο Σάββατο  η πώληση ατομικών φιαλών μπίρας , λόγω της απότομης ανόδου της θερμοκρασίας . Αντιθέτως,  θα επιτρέπεται η πώληση βαρελιών 25 λίτρων και άνω, το περιεχόμενο των οποίων θα καταναλώνεται από δύο μόνο εμβολιασθέντα  άτομα και μακριά από το σημείο πώλησης, ει δυνατόν στην εξοχή . Η προσθήκη και άλλου ατόμου στην παρέα θα συνεπάγεται πρόστιμο 500 ευρώ ανά άτομο.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γρηγόρης Γεροτζιάφας: «Ήρθε η ώρα η Αριστερά και η ευρύτερη προοδευτική παράταξη να κάνουν ένα βήμα μπροστά»

Γρηγόρης Γεροτζιάφας: Τι να κάνουμε anoixtoparathyro.gr 19 Απριλίου 2024 Ήρθε η ώρα η Αριστερά και η ευρύτερη προοδευτική παράταξη ...