Πέμπτη, Απριλίου 29, 2021

Σφηνάκια (8)

 1. ΤΟ ΚΑΚΟΗΘΕΣ ΚΑΡΦΩΜΑ ΤΗΣ ΠΕΛΩΝΗ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ  ΚΑΙ H   ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ ΤΑΠΑ  ΤΟΥ ΝΑΣΟΥ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ , ΠΟΥ "ΠΑΙΖΕΙ" ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ  ΤΗΣ


Ο «άγνωστος» Νάσος Ηλιόπουλος - Ποιος είναι ο νέος εκπρόσωπος τύπου του  ΣΥΡΙΖΑ | in.gr 

ΝΑΣΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ: "Το να επιτίθεσαι  στον πολιτικό σου αντίπαλο με τη κατηγορία ότι ενθαρρύνει τον αντιεμβολιασμό, τη στιγμή που αυτός κάνει έκκληση στους πολίτες να εμβολιαστούν με όλα τα εμβόλια και ειδικά της Astra-Zeneca, δε θέλει απλά θράσος, θέλει “Πελώνειο” θράσος"

ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ:

Η Ευρώπη «εγκαλεί» τον Τσίπρα ότι στηρίζει το AstraZeneca,  ενώ η ΝΔ τον θεωρεί «αρνητή»! .Και τα δύο όμως δεν μπορεί να συμβαίνουν.

*********************************_____________________

2.  ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΣ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ

 ΑΔΕΛΦΙΑ, ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΓΙΝΑΜΕ!

 

Αδελφοποιτή η Ελλάδα με την Κολομβία

Κολλητές έγιναν στο  έγκλημα,στη βία 

Ενεή στέκει και κοιτάζει η ανθρωπότης

Τα "παιχνίδια" που έπαιζε ο Φουρθιώτης 

Ετοίμαζε για μίντια  συμβόλαια θανάτου

Αλλά  η Πελώνη ομιλεί περί διαγραμμάτου 

Η Δημοκρατία μας ζέχνει μπόχα αποπάτου

Στην Κυβέρνηση επικρατεί σιγή ασυρμάτου.


3.

ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ

Ο δημοσιογράφος αυτός είναι πιστό αντίγραφο (ακόμα και... φυσιογνωμικά) του αρχιπροπαγανδιστή  Γκαίμπελς. Ως  απαράμιλλος  λαϊκιστής δε διστάζει να χρησιμοποιήσει τα πιο ακραία , τα πιο γελοία επιχειρήματα, προκειμένου να πλήξει τους αντιπάλους της κυβέρνησης , την οποία αυτός υποστηρίζει τυφλά. Η Αριστερά ιδίως έχει αναγορευτεί σε άσπονδο εχθρό του . Την πολεμά με τυφλό μίσος, ακόμα και όταν οι θέσεις της τυγχάνουν αναγνώρισης  της πέραν των ορίων της. 

Ελεεινολόγος  της χείριστηςμορφής, αδίστακτος λασπολόγος, συστηματικός κινδυνολόγος,  επιτίθεται καθημερινά , ακόμα και για ψύλλου πήδημα,  εναντίον της Αριστεράς μέσα από τα ρυπαρά  προπαγανδιστικά μέσα (ραδιόφωνο και τηλεόραση) που  του παρέχουν τα αφεντικά του, που είναι θανάσιμοι αντίπαλοι του ΣΥΡΙΖΑ.

Από την άλλη μεριά,  δικαιολογεί απόλυτα όλες τις αντιλαϊκές αποφάσεις της κυβέρνησης, υπερασπίζεται με πάθος την καταπάτηση ανθρώπινων δικαιωμάτων, την κατάργηση εργασιακών  δικαιωμάτων, την καθιέρωση της κομματοκρατίας στη θέση της αξιοκρατίας στο Δημόσιο (αποδυνάμωση ΑΣΕΠ) , την εξασφάλιση ασυλίας  στους τραπεζίτες και παράνομους κρατικούς αξιωματούχους, τις ωμές παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη με διώξεις εναντίον αδέκαστων εισαγγελέων, τις διώξεις πολιτικών αντιπάλων με αστήρικτες και γελοίες προφάσεις. 

Σταματώ εδώ, γιατί όλοι οι φυσιολογικοί πολίτες γνωρίζουμε πολύ καλά τα έργα και τις ημέρες του απεχθούς αυτού "κυρίου" .

Ο σπουδαιοφανής αυτός παπαρολόγος, που θα του ταίριαζε το επίθετο Μπουρδοσάλτε,  δυστυχώς επηρεάζει ένα μέρος  του τηλεοπτικού (κυρίως ηλικιωμένου) κοινού  και συμβάλλει εσκεμμένα στη διαμόρφωση τοξικού κλίματος, που ευνοεί ξεκάθαρα την κυβέρνηση, βοηθώντας την να θολώνει τα νερά κάθε φορά που αυτή βρίσκεται στα σχοινιά.  

Επιτακτική λοιπόν είναι  η ανάγκη για την Αριστερά να βάζει στη θέση του με ευθύτητα , καθαρότητα και πολύ... χιούμορ το ουτιδανό ανθρωπάριο, αναδεικνύοντας όσο γίνεται πιο καθαρά  το πόσο γελοίο είναι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ακόμα και καθηγητές πανεπιστημίων συλλαμβάνονται στις ΗΠΑ όταν καταγγέλλουν τη σφαγή των Παλαιστινίων στη Γάζα

  Η Μαργαρίτα Συγγενιώτη έγραψε στο προφίλ της στο Facebook το παρακάτω σχόλιο , το οποίο ευχαρίστως προσυπογράφουμε και αναρτούμε:   «Η Νόε...